Doorwerken na pensioen - Doorwerkgever
Download whitepaper doorwerken na pensioen

Whitepaper: Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd vs. Doorwerkregeling van Doorwerkgever

Gepensioneerden werken bij Doorwerkgever via de Doorwerkregeling. Een andere manier om door te werken met gepensioneerden is via de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd. Als specialist in doorwerken na pensioen hebben wij beide vormen naast elkaar gezet en vergeleken. Zo kunt u zelf kiezen welke vormt het beste bij u past.

Op zoek naar een bijbaan na pensioen?

Wij zijn altijd op zoek naar de leukste bijbanen na pensioen

Doorwerken als flexibele doorwerker

U bereikt de AOW-leeftijd, uw contract stopt en u gaat met pensioen. Maar eigenlijk vindt u het veel te vroeg om te stoppen en wilt u graag nog parttime werken. Het kan zijn dat u niet kunt doorwerken bij uw huidige werkgever omdat dit het beleid is binnen de organisatie of omdat er geen ruimte voor is. Het is ook mogelijk dat u zelf iets anders wilt doen. U wilt bijvoorbeeld niet meer fulltime werken, vindt uw huidige werk net iets te zwaar geworden of u heeft meer interesse in ander soort werk. U gaat dan liever doorwerken bij een andere werkgever als flexibele doorwerker.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar de leukste bijbanen. We hebben een groot netwerk aan bedrijven en bieden daarom diverse bijbanen aan. Bekijk de openstaande vacatures, reageer direct op een vacature die bij u past en schrijf u kosteloos in.

Contact opnemen met uw oude werkgever

Bent u al een tijdje met pensioen maar vindt u het toch wel leuk om flexibel door te werken bij uw oude werkgever? Neem dan eens contact met ze op en stel het voor. Met de Whitepaper Doorwerken na AOW heeft u een mooie aanleiding om het gesprek te beginnen. Wilt u liever dat wij hen hierover informeren? Geen probleem!

Stuur informatie naar mijn werkgever

Meld uw oude werkgever bij ons aan en wij sturen vrijblijvend informatie op naar uw oude werkgever om hem te informeren over de mogelijkheden van doorwerken na pensioen.

Hoe werkt Doorwerkgever?

Het is eigenlijk heel eenvoudig

Match

U schrijft zich in en reageert op vacatures. Wij matchen u aan de opdrachtgever en u gaat op gesprek. Is alles goed verlopen, dan kunt u lekker flexibel aan de slag.

Doorwerkregeling

U gaat aan het werk via de Doorwerkregeling. Deze regeling maakt het mogelijk om onbeperkt door te werken en bij te verdienen na pensioen.

Online account

In uw persoonlijke online account vindt u uw Doorwerkovereenkomst en kunt u uw gewerkte uren wekelijks invoeren. Uw opdrachtgever keurt de uren goed en u krijgt 4 wekelijks via ons uitbetaald.

Afhandeling

Wij handelen alle administratie af en zorgen ervoor dat u netjes en op tijd betaald krijgt. In uw persoonlijke online account kunt u uw gewerkte uren en loonstrookjes terugvinden.

Doorwerkgever Help

Doorwerkgever Help

In ons Helpcentrum vindt u alle informatie over Doorwerkgever, de Doorwerkovereenkomst, onze werkwijze, uw online account en hoe u de gewerkte uren moet declareren.

Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers