Bezorger verspakketten – iets voor u?

door | aug 18, 2017 | Chauffeur | 0 Reacties

We voelen ons allemaal graag fit en vitaal. Hierin spelen voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding een grote rol. Wanneer u dit ook erg belangrijk vindt is de functie bezorger verspakketten echt iets voor u. Als chauffeur B bezorgt u gezonde producten bij mensen thuis en blijft u fit door de lichaamsbeweging tijdens uw werkdag!

Wat is een bezorger verspakketten?

We weten allemaal dat gezond en gevarieerd eten goed voor ons is. Toch is het niet altijd makkelijk om dit te doen en om dit vol te houden. Ondernemend Nederland speelt hier goed op in. Zo wordt online boodschappen doen steeds gemakkelijker. Ook abonnementen op maaltijdboxen en verspakketten zijn erg populair.

Door de enorme groei in aanbod van dit soort bedrijven en diensten is de functie bezorger verspakketten erg in opkomst. Een bezorger verspakketten richt zich specifiek op het vervoeren en afleveren van maaltijdboxen en versproducten.

Wat doet een bezorger verspakketten?

Omdat u als bezorger verspakketten te maken heeft met verse producten is het belangrijk dat u zorgvuldig te werk gaat. De producten worden vaak vervoerd met behulp van gekoelde boxen. Op deze manier is de kwaliteit van de producten te waarborgen. Hierbij is het belangrijk dat u zich aan de afgesproken aflevertermijn houdt.

Om het werk als chauffeur verspakketten zo goed mogelijk uit te voeren is een goede voorbereiding op een geslaagde werkdag het halve werk. Uw dag start vaak op het depot. Hier ontvangt u het bezorgschema van die dag. Aan de hand daarvan laadt u uw auto in en gaat u op pad om de boxen bij de klant af te leveren. Wanneer u op deze manier te werk gaat laat u een tevreden klant achter en ontpopt u zich wellicht tot hun favoriete bezorger!

Welke competenties moet u bezitten als bezorger verspakketten?

Als bezorger verspakketten bent u het visitekaartje van het bedrijf waarvoor u werkt. Het bedrijf staat voor gezond en verantwoord eten. Het is belangrijk dat u dit ook uitstraalt. De klant ziet graag een positieve en enthousiaste bezorger van hun verspakket die een fitte indruk maakt. Die fitheid is niet alleen belangrijk naar de klant toe, maar ook voor het uitvoeren van het werk zelf is dit fijn omdat u de pakketten in en uit de auto moet laden.

U bent persoonlijk verantwoordelijk voor het goed afleveren van de verspakketten. Daarnaast verwacht de klant mooie producten aan te treffen wanneer de doos geopend wordt. Zelfstandigheid en zorgvuldigheid zijn mooie competenties om te hebben wanneer u deze functie uitoefent.

Wat heeft u nodig om een bezorger verspakketten te worden?

Om de functie bezorger verspakketten uit te kunnen voeren heeft u een geldig rijbewijs B nodig met een goede rijvaardigheid. Dit gecombineerd met de juiste enthousiaste instelling maakt u tot een goede bezorger waar iedere klant blij van wordt! En dat is toch uiteindelijk waar het om gaat?

Door: Lianne van der Stoep

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]