Doorwerken na pensioen - Doorwerkgever
Download whitepaper doorwerken na pensioen

Whitepaper: Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd vs. Doorwerkregeling van Doorwerkgever

Gepensioneerden werken bij Doorwerkgever via de Doorwerkregeling. Een andere manier om door te werken met gepensioneerden is via de Wet werken na de AOW-gerechtigde leeftijd. Als specialist in doorwerken na pensioen hebben wij beide vormen naast elkaar gezet en vergeleken. Zo kunt u zelf kiezen welke vormt het beste bij u past.

Doorwerken met een flexibele doorwerker

Het alternatief voor een student maar dan met ervaring

Flexibel werk of een tijdelijk opdracht

Bent u op zoek naar een flexibele kracht voor een aantal uur per week of tijdelijke klussen? Wij hebben een database van ruim 29.000 gemotiveerde en ervaren gepensioneerden die zich graag flexibel en met volle overtuiging voor u inzetten. Wij beschikken over een aantal pools van flexibele doorwerkers die direct inzetbaar zijn op bijvoorbeeld chauffeurswerkzaamheden, klusjes, administratieve werkzaamheden, commerciële ondersteuning of andere werkzaamheden die u heeft liggen.

 

Onze doorwerkers zijn betrouwbaar, flexibel en beschikken over een schat aan ervaring waardoor zij vaak automatisch met u en uw organisatie meedenken. Dit is een prachtige bonus.

 

De flexibele doorwerker gaat aan het werk via onze Doorwerkregeling. U kunt de doorwerkers onbeperkt, flexibel en zonder risico’s inzetten. U betaalt alleen voor de uren dat u de flexibele doorwerker inzet.

Bereken uw tarief

Wanneer u een vacature bij ons uitzet en wij vinden een doorwerker voor u rekenen wij de factor 1.49 per gewerkt uur. Bent u benieuwd wat het u gaat kosten?

Hoe werkt Doorwerkgever?

Doorwerken met een flexibele doorwerker is eigenlijk heel eenvoudig

Opdracht

U stuurt uw opdracht aan ons en wij nemen contact met u op om deze te bespreken. U weet direct wat uw uurtarief gaat worden voor het inzetten van een doorwerker. Er zijn geen bijkomende kosten. Wij gaan voor u op zoek naar de passende kandidaat in onze pool, database of via onze wervingskanalen.

Doorwerkregeling

De doorwerker gaat aan het werk via de Doorwerkregeling. Deze regeling maakt het mogelijk om onbeperkt flexibel en risicoloos door te werken met deze flexkracht. Wanneer u een vacature bij ons uitzet en wij vinden een doorwerker voor u rekenen wij de factor 1.49 per gewerkt uur.

Online account

In uw persoonlijke online account vindt u de Overeenkomst van opdracht tussen u en Doorwerkgever. U kunt wekelijks eenvoudig en snel de gewerkte uren van de flexibele doorwerker goedkeuren en direct betalen met iDEAL of per factuur.

Afhandeling

Wij handelen alle administratie af en zorgen ervoor dat de flexibele doorwerker netjes en op tijd betaald krijgt. In uw persoonlijke online account kunt u de gewerkte uren en facturen terugvinden.

Doorwerkgever Help

 Help Doorwerkgever

In ons Helpcentrum vindt u alle informatie over Doorwerkgever, de overeenkomst van opdracht, onze werkwijze, uw online account en hoe u de gewerkte uren moet goedkeuren.

Deze bedrijven geloven al in doorwerken na pensioen

strukton doorwerkgever
postnl doorwerkgever
connexxion doorwerkgever
engie partner doorwerkgever
endress hauser partner doorwerkgever
ampo partner doorwerkgever
abel doorwerkgever
breijer doorwerkgever
gemeente gooise doorwerkgever
nierstichting doorwerkgever
witte kruis doorwerkgever
fardem packaging partner ndoorwerkgever
carre doorwerkgever
gents_doorwerkgever
inter college doorwerkgever
securitas_ doorwerkgever
noordersluis_doorwerkgever
telegraaf media groep doorwerkgever
beurs van berlage doorwerkgever
kalff en de jager doorwerkgever
ihc partner doorwerkgever
medical emergency transport doorwerkgever
arrivee doorwerkgever
DHG doorwerkgever

Blog alles over doorwerken

Onderzoeken, doorwerkers aan het woord, kortom alles over doorwerken

Blog alles over doorwerken

Onderzoeken, doorwerkers aan het woord, kortom alles over doorwerken