Doorwerken na pensioen - Doorwerkgever

Doorwerken met een professional

Het alternatief voor het inzetten van zzp’ers

Specifieke kennis of een tijdelijk opdracht

Bent u op zoek naar een professional met specifieke kennis of voor een tijdelijke opdracht? Wij hebben een database van ruim 29.000 gemotiveerde en ervaren gepensioneerden, met ieder zijn eigen specialisme. Zit de juiste professional er niet tussen dan gebruiken wij al onze wervingskanalen om voor u de juiste doorwerker te vinden.

 

Onze doorwerkers zijn betrouwbaar, flexibel en beschikken over een schat aan ervaring waardoor zij vaak automatisch met u en uw organisatie meedenken. Dit is een prachtige bonus.

 

De gepensioneerde professional gaat aan het werk via onze Doorwerkregeling. U kunt de professionals onbeperkt, flexibel en zonder risico’s inzetten. U hoeft zich niet druk te maken over modelovereenkomsten of andere risico’s die het werken met zzp’ers met zich mee kan brengen.

Bereken uw tarief

Wij regelen de administratieve zaken voor u en de professional tegen een aantrekkelijk tarief van 1.39 per gewerkt uur. Bent u benieuwd wat het u gaat kosten?

Hoe werkt doorwerkgever?

Het is eigenlijk heel eenvoudig

Doorwerker

Stuur ons uw opdracht wij nemen contact met u op om deze te bespreken. U weet direct wat het uurtarief gaat worden voor het inzetten van een flexibele doorwerker. Er zijn geen bijkomende kosten. Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte professional in onze database of via onze wervingskanalen.

Doorwerkregeling

De gepensioneerde professional gaat aan het werk via de Doorwerkregeling. Deze regeling maakt het mogelijk om onbeperkt flexibel en risicoloos door te werken met deze gepensioneerde professional. Tegen een vaste lage omrekenfactor van 1.39 per uur.

Online account

In uw persoonlijke online account vindt u de Overeenkomst van opdracht tussen u en Doorwerkgever. U kunt wekelijks eenvoudig en snel de gewerkte uren van de professional goedkeuren en direct betalen met iDEAL of per factuur.

Afhandeling

Wij handelen alle administratie af en zorgen ervoor dat de gepensioneerde professional netjes en op tijd betaald krijgt. In uw persoonlijke online account kunt u de gewerkte uren en facturen terugvinden.

Doorwerkgever Help

Help Doorwerkgever

In ons Helpcentrum vindt u alle informatie over Doorwerkgever, de overeenkomst van opdracht, onze werkwijze, uw online account en hoe u de gewerkte uren moet goedkeuren.

Deze bedrijven geloven al in doorwerken na pensioen

strukton doorwerkgever
postnl doorwerkgever
connexxion doorwerkgever
engie partner doorwerkgever
endress hauser partner doorwerkgever
ampo partner doorwerkgever
abel doorwerkgever
breijer doorwerkgever
gemeente gooise doorwerkgever
nierstichting doorwerkgever
witte kruis doorwerkgever
fardem packaging partner ndoorwerkgever
carre doorwerkgever
gents_doorwerkgever
inter college doorwerkgever
securitas_ doorwerkgever
noordersluis_doorwerkgever
telegraaf media groep doorwerkgever
beurs van berlage doorwerkgever
kalff en de jager doorwerkgever
ihc partner doorwerkgever
medical emergency transport doorwerkgever
arrivee doorwerkgever
DHG doorwerkgever

Blog alles over doorwerken

Onderzoeken, doorwerkers aan het woord, kortom alles over doorwerken

Blog alles over doorwerken

Onderzoeken, doorwerkers aan het woord, kortom alles over doorwerken