Nieuwjaarsborrel team Food Zwolle

door | feb 5, 2018 | ervaringsverhalen | 0 Reacties

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]Eind december had ik het plan om met alle chauffeurs van team PostNL Food Zwolle een Nieuwjaarsborrel te gaan drinken. Dit plan werd door iedereen met enthousiasme ontvangen. Zo werd besloten om op zaterdag 13 januari 2018 om 15.00 uur samen te komen in een Grand Cafe in Zwolle. Denyse, onze contactpersoon van Doorwerkgever, zou ook komen.

Een aantal collega’s moest helaas om persoonlijke redenen op het laatste moment afzeggen. Een leuke bijkomstigheid was dat er een klant van één van de leveranciers van de Foodboxen hoorde over de “Nieuwjaarsborrel”. Deze klant gaf een enveloppe aan mij mee met daarin een kaart. Op de kaart stond: “Beste trouwe bezorgers van de leverancier van onze krat. Wij willen op afstand mee toosten en wensen jullie allemaal een mooi en gezond 2018”. Wat geweldig!

Op die zaterdag hebben we een gezellige ontmoeting gehad met elkaar. We hebben Denyse nog even in het zonnetje gezet met een geschenkbon en een bos bloemen. Dit had zij verdiend, omdat zij altijd voor ons klaar staat. Van Denyse kregen we tevens een rondje aangeboden. Dus we hebben met elkaar in totaal drie keer getoost; op onszelf, op de klant en op Doorwerkgever.

Als chauffeurs spreek je elkaar bij aanvang van de ritten maar kort. Deze ontmoeting, zo met elkaar, geeft toch een bijzondere invulling. Je praat over allerlei dingen, onder het genot van een hapje en een drankje. We kijken allen terug op een gezellige en leuke middag/avond.

Collega Rinze stelde voor om dit in ieder geval nog eens te organiseren voor de zomervakantie. Daarover werd enthousiast gereageerd. De “borrel” krijgt dus nog een vervolg. Op de foto krijg je een indruk hoe gezellig het was.

Namens het team PostNL Food Zwolle,
Dick Laan

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]