Doorwerken met een andere doorwerker

Doorwerkgever regelt uw doorwerkzaken voor u zodat u zorgeloos kunt doorwerken met uw werknemer. Met onze Doorwerkregeling kunt u samen met uw werknemer onbeperkt en flexibel doorwerken na pensioen.

U heeft al een doorwerker gevonden waarmee u wilt doorwerken
Na een gesprek over de voorwaarden en de benodigde informatie maken wij voor u een bedrijfsaccount aan. Uw werknemer maakt via onze website een persoonlijk online account aan en vult alle belangrijke gegevens in. Hierna sturen wij direct een Overeenkomst van opdracht naar u toe en een Doorwerkovereenkomst naar uw werknemer. Wanneer deze door beiden is ondertekend kan uw werknemer aan de slag en is hij of zij officieel een doorwerker!

In uw online account keurt u de gewerkte uren goed en stelt deze direct betaalbaar via iDEAL of u ontvangt een factuur en betaalt achteraf.

U bent op zoek naar een doorwerker
Wij hebben een database vol met gepensioneerden die staan te springen om aan de slag te gaan. U hoeft slechts uw vacature te sturen en wij gaan voor u aan de slag.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stuur uw vacature eenvoudig via onze website
  • Wij nemen contact met u op om de vacature te bespreken en stellen direct geschikte kandidaten voor
  • U kiest een kandidaat naar keuze uit en wij plannen voor u een kennismakingsgesprek of u zet de kandidaat direct in
  • Zodra de match is gemaakt sluiten we een overeenkomst met u en de doorwerker af en kan de doorwerker direct aan de slag!

De doorwerker gaat aan de slag via onze Doorwerkregeling. Belangrijke gegevens worden in de vorm van een opdrachtbevestiging digitaal uitgewisseld.

Het inschrijven en plaatsen van een opdracht is geheel kosteloos. Pas wanneer de doorwerker is ingezet is, betaalt u voor de gewerkte uren. Deze voert de doorwerker zelf in en u krijgt hier een melding van. In uw online account keurt u de gewerkte uren goed en stelt u deze direct betaalbaar via iDEAL of u ontvangt een factuur en betaalt achteraf.