Doorwerken met uw werknemer na pensioen

Uw werknemer heeft de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, maar wil nog niet stoppen met werken. U wilt doorwerken met uw werknemer en gebruik blijven maken van de kennis en ervaring. Dat begrijpen wij als geen ander 😉

Wij regelen uw doorwerkzaken voor u zodat u zorgeloos kunt doorwerken met uw werknemer. Met onze Doorwerkregeling kunt u samen met uw werknemer onbeperkt en flexibel doorwerken na pensioen.

Na een gesprek over de voorwaarden en de benodigde informatie maken wij voor u een bedrijfsaccount aan. Uw werknemer maakt via onze website een persoonlijk online account aan en vult alle belangrijke gegevens in. Hierna sturen wij direct een Overeenkomst van opdracht naar u toe en een Doorwerkovereenkomst naar uw werknemer. Wanneer deze door beiden is ondertekend kan uw werknemer aan de slag en is hij of zij officieel een doorwerker!

De doorwerker voert de gewerkte uren in het online account in. U krijgt hiervan een melding en keurt deze goed en stelt deze direct betaalbaar via iDEAL of u ontvangt een factuur en betaalt achteraf.