Account aanmaken

U bent met pensioen en maar u wilt graag doorwerken. Wij vragen u dan om een account aan te maken. Dit kan op twee manieren:

1. U heeft al een werkgever
De werkgever maakt een bedrijfsaccount aan en nodigt u vervolgens uit om een account aan te maken op de website van Doorwerkgever. Dit doet u door naar het Menu te gaan en vervolgens op ‘Inschrijven’ te klikken en alle velden in te vullen. U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u op de website kunt inliggen. U doorloopt vervolgens eenmalig een stappenplan. Wij verzoeken u deze zo volledig mogelijk in te vullen Na het volledig afronden van het stappenplan nemen wij contact met u op.

2. U bent op zoek naar een werkgever
U kunt zich inschrijven op onze website. Wanneer u uw eerste gegevens heeft ingevuld en op ‘Versturen’ klikt komt u in een scherm waar u een persoonlijk wachtwoord aanmaakt. Onthoud deze goed! U gebruikt deze elke keer wanneer u inlogt. U doorloopt vervolgens eenmalig een stappenplan. Wij verzoeken u deze zo volledig mogelijk in te vullen. Na het volledig afronden van het stappenplan nemen we binnen twee weken contact op om uw inschrijving te doorlopen en eventuele geschikte openstaande vacatures.

In uw online account kunt u onder andere:
• uw persoonlijke gegevens wijzigen
• declaraties invoeren
• uw salarisspecificatie bekijken en downloaden
• uw status van ziekmelding bekijken

Wachtwoord wijzigen
Het door u aangemaakte wachtwoord kunt u altijd weer wijzigen in uw persoonlijke account onder het kopje ‘Mijn administratie > Wachtwoord wijzigen’.

Wachtwoord vergeten
Bent u uw wachtwoord vergeten? Geen probleem, u maakt zo een nieuwe aan! Ga naar de inlogpagina, vul uw e-mailadres in onder gebruikersnaam en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. U ontvangt een e-mail met daarin een link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt aanmaken en vervolgens mee kunt inloggen op uw online account.