Hoe werkt Doorwerkgever?

Doorwerkgever regelt uw doorwerkzaken, zodat u zorgeloos kunt doorwerken na pensioen. Dit kan bij uw huidige of een nieuwe werkgever, die dan uw opdrachtgever wordt. Met onze unieke Doorwerkregeling kunt u onbeperkt en flexibel bijverdienen.

Doorwerken bij uw huidige werkgever
Als uw huidige of een andere werkgever die u zelf gevonden heeft met u wilt doorwerken dan bespreken we in een gesprek met u en uw werkgever de voorwaarden. Zowel u als uw werkgever krijgt een uitnodiging om zich bij ons online te registreren zodat u alle belangrijke gegevens in uw online account kunt invullen. Uw online account is beveiligd met een persoonlijk wachtwoord dat u zelf aanmaakt. Hiermee kunt u op elk moment inloggen om uw gewerkte uren in te voeren, uw overeenkomst te bekijken en uw specificaties in te zien en te downloaden.

Doorwerken bij een nieuwe werkgever
Ook brengen we gepensioneerden in contact met opdrachtgevers in diverse branches voor verschillende flexibele werkzaamheden. Wij vinden dat iedereen die wil moet kunnen doorwerken na pensioen. U kunt zich kosteloos bij ons inschrijven. Wij matchen u op leuke flexibele bijbanen na pensioen. Op onze website vindt u alle openstaande vacatures waar u zelf ook op kunt reageren. U reageert op een vacature met uw inloggegevens en een motivatie. Is er een match tussen u en de opdrachtgever dan gaat u aan het werk via onze Doorwerkregeling. Wij verzorgen dan de hele administratie en u kunt onbeperkt en flexibel bijverdienen!