Faciliteren van mogelijkheden is een maatschappelijke verantwoordelijkheid

Spreek gepensioneerden aan op wat zij willen en kunnen

Faciliteren van mogelijkheden is een maatschappelijke verantwoordelijkheid

Om het maatschappelijk potentieel van mensen in de derde levensfase beter te kunnen benutten, is het nodig dat beleidsmakers, werkgevers, de media en het bedrijfsleven op een andere manier naar jonge ouderen gaan kijken. Keuzes die mensen in de derde levensfase op individueel niveau maken, zijn sterk afhankelijk van collectieve of maatschappelijke arrangementen, normen en omstandigheden.

Doorwerkgever zet zich al 10 jaar lang in om dit te veranderen voor de gepensioneerden die graag willen en kunnen werken naast pensioen. Doorwerkgever heeft een prachtig arrangement ontwikkeld speciaal voor doorwerken naast pensioen; de Doorwerkregeling. Binnen de Doorwerkregeling kunnen alle eigen voorwaarden worden opgenomen en kan onbeperkt flexibel worden doorgewerkt. De derde levensfase is het geschenk van de eeuw. Het is zonde om dat cadeau niet uit te pakken.

Bron: advies Raad van Volksgezondheid en samenleving, 2020

Lesley van den Brink
lesley@doorwerkgever.nl

Lesley van den Brink, online marketeer bij Doorwerkgever. Ik ben 33 jaar en alweer zes jaar bouw ik samen met het hele team aan het mooie, maatschappelijk zeer relevante merk Doorwerkgever. Mensen die met plezier doorwerken zijn naar mijn idee een voorbeeld voor onze maatschappij, maar wat is het geheim? Dat is mijn persoonlijke zoektocht.Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers