De rol van de chauffeur maaltijdboxen

door | mei 9, 2019 | uncategorized | 0 Reacties

Houdt u van goed en lekker eten en draagt u graag het belang van gezond eten uit? Dan is de functie chauffeur maaltijdboxen echt wat voor u. U maakt dagelijks mensen blij met een box vol gezonde producten met gevarieerde recepten.

De chauffeur maaltijdboxen maakt gezond eten makkelijker

Gezond leven, het is iets wat we allemaal willen. Gezonde voeding speelt hierin een grote rol. Smoesjes zijn hierbij verleden tijd, want dankzij de komst van de maaltijdbox wordt dit steeds makkelijker. Als bezorger bent u verantwoordelijk voor het afleveren van deze boxen. Het scheelt de klant veel tijd en krijgt daarbij ook nog eens iets moois terug. Gedurende uw werkdag ziet u veel blije gezichten en dat maakt het een mooie functie om uit te voeren. Het werk met plezier uitvoeren, dat is het voornaamste. Een goed begin is hierbij het halve werk.

U start uw werkdag bij de opdrachtgever waar u samen met collega’s de voorbereiding treft voor een goede dag. U haalt uw routelijst en navigatie op, controleert uw auto en laadt deze, indien nodig, in met de maaltijdboxen. Uiteraard kan een lekker bakje koffie hierbij niet ontbreken. Hierna kan iedereen op pad gaan om de maaltijdboxen af te leveren.

Hoe de chauffeur maaltijdboxen gezond eten en een glimlach bezorgd

Als chauffeur maaltijdboxen werkt u hoofdzakelijk zelfstandig. De functie geeft u dan ook veel verantwoordelijkheid en vrijheid. U levert gemiddeld 50 boxen per dag. Het is aan u dit met de grootste zorgvuldigheid te doen om de box op zijn best bij de klant af te leveren.

U bent immers het visitekaartje van de opdrachtgever. Het is daarom goed de klant te laten zien dat u het werk met plezier doet en daarbij ook de beleving van de opdrachtgever uit te dragen. Op deze manier laat u een tevreden klant achter met een box vol heerlijk en gezond eten en kunt u met plezier op weg naar de volgende klant.

Mede dankzij u eten zij iedere week gezond, gevarieerd en lekker. Zij kijken vol verwachting naar u uit wanneer u de volgende box komt bezorgen. Juist dit maakt het werk als chauffeur maaltijdboxen zo leuk en dankbaar!

Heeft u interesse in deze leuke functie? Bekijk de openstaande vacatures en reageer direct:

 

 

Door: Lianne van der Stoep