Gepensioneerde chauffeur maaltijdboxen in Nieuwegein

Gepensioneerde chauffeur maaltijdboxen in Nieuwegein

  • Nieuwegein
  • € 11,08 per uur
  • 5 – 20 uur

Bent u gepensioneerd en enthousiast, heeft u een uitstekende rijvaardigheid en maakt u graag mensen blij met maaltijdboxen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Onze opdrachtgever is één van de grootste leveranciers in het vervoeren van maaltijdboxen in Nederland. Voor hun klanten verzorgen zij wekelijks gevulde maaltijdboxen met gevarieerde recepten en verse ingrediënten. 

Wat gaat u doen?
U start volgens de besproken werktijden op de locatie in Nieuwegein. Eenmaal aangekomen bij de opdrachtgever meldt u zich bij de balie waar uw collega zit te wachten. Uw collega overhandigt de routelijst en het navigatie systeem, zodat u weet waar u gedurende de dag heen moet. Vaak zijn de maaltijdboxen al voor u ingeladen, maar soms is dit niet het geval en dan doet u dit zelf of ondersteunt u uw collega met het inladen. Alvorens u op pad gaat heeft u natuurlijk nog even tijd om een kop koffie te pakken en controleert u samen met een collega de auto op eventuele schade. 

Gedurende de dag bent u als chauffeur maaltijdboxen ambassadeur van de opdrachtgever en ziet u vrijwel altijd blije gezichten wanneer u de box aflevert. U heeft in deze functie de vrijheid en verantwoordelijkheid om de maaltijdboxen op de beste manier te bezorgen waarbij u natuurlijk de optimale beleving van onze opdrachtgever uitdraagt. Daarna gaat u weer fluitend onderweg naar de volgende klant die met smart op u wacht. De pakketten zijn niet zwaar en wegen maximaal 8 kg. Het aantal foodboxen wat u plus minus per dag bezorgt betreft ca. 50 maaltijdboxen. Aan het einde van de rit komt u weer terug op locatie, zorgt u dat u de auto netjes achterlaat en sluit u af! Kortom: u bent het visitekaartje van de organisatie en weet de lach om de klant zijn gezicht te toveren ;-). 

Werkdagen en -tijden
Zondag en maandag 

Werktijden zondag: starten tussen 12:00 en 16:00 uur (afhankelijk van de rit en de planning) en u bent rond 21:00 a 22:00 uur terug op locatie.
Werktijden maandag: starten tussen circa 15:00 en 16:00 uur tot circa 21:00 a 22:00 uur. 

Let op: bent u niet beide dagen beschikbaar, maar wel een van deze twee dagen? Reageer dan vooral! Wij bespreken graag alle opties. 

Reiskosten en bereikbaarheid
De reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer tot maximaal 40 kilometer enkele reis. U kunt uw auto parkeren bij de opdrachtgever op het terrein. De voorkeur heeft ook dat u beschikt over een eigen auto en daar met eigen vervoer heen kan komen. 

Selectieprocedure
Binnenkort zal er een selectiedag bij de opdrachtgever plaatsvinden. De datum zullen wij met u bespreken. Op deze selectiedag zal er een presentatie worden gehouden door de opdrachtgever, zullen er individuele gesprekken worden gevoerd en zal u een korte rijtest op locatie uitvoeren. Vindt u het werk nog steeds leuk en besluiten jullie samen verder te gaan? Dan gaat u het eerst volgende weekend mee met een ervaren chauffeur / mentor, zodat u de werkzaamheden onder de knie krijgt. Deze meeloopdag is voor een deel eigen investering. De opdrachtgever betaalt u op deze dag twee uur uit. 

Ook ontvangt u een mooie jas en polo van de opdrachtgever, zodat u herkenbaar bent voor de klant.

Functie-eisen

– Woont in Nieuwegein of omgeving
– Minimaal één jaar in het bezit van rijbewijs B
– Elke week beschikbaar tenminste op zondag of op maandag
– Fysiek in goede conditie en communicatief sterk
– Representatief, flexibel en servicegericht
– Stressbestendig
– In het bezit van een smartphone
– In het bezit van een VOG of kan deze aanvragen

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Heeft u vragen over deze leuke functie? Neem contact op met Denyse op 020 – 412 51 51 of mail naar denyse@doorwerkgever.nl

20148Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers