Gepensioneerde vrachtwagenchauffeurs gezocht

Gepensioneerde vrachtwagenchauffeurs gezocht

  • Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Alkmaar, Maastricht, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, Almere, Breda, Deventer, Zwolle, Dordrecht, Haarlem, Hoorn, Groningen, Leeuwarden, Assen, Hengelo, Amersfoort, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch, Roermond, Bergen op Zoom
  • afhankelijk van functie en opdrachtgever

Bent u (bijna) met pensioen en wilt u graag nog parttime aan de slag als vrachtwagenchauffeur? Laat het ons weten!

Terwijl u geniet van uw welverdiende pensioen gaan wij voor u op zoek naar de ideale bijbaan! Of u nu graag internationale ritten wilt rijden of liever aan de slag gaat bij een kleinschaliger bedrijf in uw omgeving, onze relaties zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren chauffeurs!

Ons netwerk is erg breed en bevindt zich in diverse branches. Heeft u interesse in regionale, nationale of internationale ritten, wilt u graag in een bakwagen rijden of liever met trekker-oplegger op pad? Of wilt u wel aan de slag als trailerchauffeur? Wij horen het graag!

Met onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk aan diverse organisaties helpen wij u snel aan een leuke bijbaan en gaat u wellicht starten als:

– Chauffeur beton mixer
– Chauffeur koeltransport
– Chauffeur levensmiddelen distributie
– Chauffeur bloementransport
– Chauffeur AGF, Chauffeur winkeldistributie
– Chauffeur stukgoed
– Chauffeur (inter)nationaal met ADR tanktransport of tanktransport met levensmiddelen

Bent u in bezit van groot rijbewijs, Code 95 en een bestuurderskaart? Geef uw werkvoorkeuren door en wij gaan direct voor u aan de slag! 

Heeft u zelf een leuke functie gezien bij een potentiële werkplek en zoekt u een ingang? Laat ons u helpen en geef het ons door.

Functie-eisen

– Rijbewijs C of CE 
– Code 95
– Bestuurderskaart
– Gezonde dosis enthousiasme
– Gepensioneerd of binnenkort met pensioen

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

21116Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers