Gepensioneerde parkeerbegeleiders bij Amsterdam RAI

Gepensioneerde parkeerbegeleiders bij Amsterdam RAI

  • Amsterdam
  • € 13,- per uur
  • 1 – 15 uur

Bent u behulpzaam, gastvriendelijk en spreekt u ABN? Ga aan de slag als parkeerbegeleider en word het visitekaartje van de opdrachtgever!

Voor een aantal locaties zijn wij op zoek naar parkeerbegeleiders voor kleine en grote evenementen. Uw werklocatie kan daardoor dus per dag, week of maand verschillen. 

Wat gaat u doen?
Als parkeerbegeleider begeleidt u automobilisten bij het vinden van de juiste parkeerplek op het aangewezen terrein. U bent gastvrij en beantwoordt, voor zover u kunt, overige vragen. U zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en de bezoekers zich welkom voelen.  

Werkdagen en -tijden
Het is een flexibele functie en u kunt maandelijks opgeven wanneer u beschikbaar bent. Afhankelijk van de aanvraag van onze opdrachtgever wordt u op basis van uw beschikbaarheid ingepland. De werktijden zijn afhankelijk van de aanvraag bij de opdrachtgever.

U ontvangt weersbestendigde kleding in bruikleen en reiskosten worden vergoed. Toeslagen zijn niet van toepassing.

Functie-eisen

– Woont in Amsterdam of omgeving
– Gastvriendelijk kunnen denken en handelen
– U spreekt een tweede taal, zoals Engels, Duits, Frans of Spaans
– Fysiek in goede conditie
– Teamspeler
– Zwarte broek en zwarte schoenen

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 dagen te behandelen.

21689Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers