Gepensioneerde medewerker klantenservice in het hartje van Amsterdam

Gepensioneerde medewerker klantenservice in het hartje van Amsterdam

  • Amsterdam
  • € 11,- per uur
  • 16 – 24 uur

Bent u communicatief sterk en krijgt u het voor elkaar om iedereen met een lach de telefoon op te laten hangen? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Onze opdrachtgever is gevestigd op een prachtige locatie in het hartje van Amsterdam. Met hun jarenlange ervaring in klantcontact en sales onderscheiden zij zich door oprechte en concrete gespreksvoering met de klanten. Hierbij tonen zij zich als een waardevolle gesprekspartner op elk niveau. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste gepensioneerde klantenservice medewerkers. 

Dit is absoluut geen klachtenservice. Goed, dan is dat in ieder geval uit de lucht ;-). Maar wat is het dan wel? In deze functie biedt u echte klantenservice zoals het hoort. Eentje waar klanten worden voorzien van onafhankelijk advies. Dat maakt de vacature zo ontzettend leuk! 

Wat gaat u doen?
U start om 08:00 of om 09:00 uur op de locatie in Amsterdam waar u gezamenlijk met uw collega’s een kop koffie neemt en u zichzelf klaar maakt voor de dag. U start op een energieproject waar u gedurende de dag vragen van klanten over beantwoordt. Dit kunnen diverse vragen zijn, zoals het beantwoorden van vragen over een verhuizing, opzeggingen of aflopende contracten. Dit is weer een mooi contactmoment met de klanten van de opdrachtgever. U vraagt natuurlijk altijd of de service nog steeds naar wens is en of u de klant nog kan voorzien van andere behoeften! ;-). Aan het einde van de week staat de borrel klaar, zodat u samen met uw collega’s de week kan afsluiten als u dat leuk vindt! 

Omdat de opdrachtgever service, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel heeft staan volgt u in eerste instantie een training van twee dagen. Deze training krijgt u van een professionele organisatie! De uren van de training worden vergoed na 40 gewerkte uren. 

Wij organiseren gezamenlijk met de opdrachtgever een kennismakingsbijeenkomst bij de opdrachtgever. 

Werkdagen en -tijden 
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.
Werktijden: 08:00 tot 12:00 uur of van 09:00 tot 14:00 uur.

Kunt u niet in de ochtenden werken, maar krijgt u wel energie om deel uit te nemen van het team? Reageer vooral! Wij kunnen altijd gezamenlijk kijken of wij u in de middag kunnen laten starten! Het is ook mogelijk om 2 volledige dagen te werken, indien u maar minimaal 16 uur per week beschikbaar bent. 

De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden bij voorkeur niet vergoed. De opdrachtgever is bij voorkeur op zoek naar kandidaten uit de omgeving van Amsterdam. Dient u wel met het openbaar vervoer te komen? Dan zijn de reiskosten uiteraard wel bespreekbaar! 

Omdat de opdrachtgever in het hartje van Amsterdam zit worden de parkeerkosten niet vergoed. 

Functie-eisen

– Woont in Amsterdam of omgeving
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– Passie voor service
– Klantbeleving zit in uw DNA
– Focus op kwaliteit
– Enthousiast en gemotiveerd
– Bij voorkeur beschikbaar in de ochtend
– Bij voorkeur 20 uur per week inzetbaar

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

21921Blog alles over doorwerken

Onderzoeken, doorwerkers aan het woord, kortom alles over doorwerken