Gepensioneerde medewerker klantenservice energie in Venlo

Gepensioneerde medewerker klantenservice energie in Venlo

  • Venlo
  • € 11,- per uur
  • 20 – 32 uur

Bent u communicatief sterk en krijgt u het voor elkaar om iedereen met een lach de telefoon op te laten hangen? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever is gevestigd in Venlo. Met hun jarenlange ervaring in het klantcontact onderscheiden onderscheiden zij zich door oprechte en concrete gespreksvoering met klanten. Voor onze opdrachtgever zijn wij per november op zoek naar gepensioneerden klantenservice medewerkers. 

Dit is absoluut geen klachtenservice. Goed, dan is dat in ieder geval uit de lucht ;-). Maar wat is het dan wel? In deze functie bied u echte klantenservice zoals het hoort. Eentje waar klanten worden voorzien van onafhaneklijk advies. Dat maakt de vacature zo ontzettend leuk! 

Wat gaat u doen? 
U start volgens de besproken werktijd op de locatie in Venlo waar u gezamenlijk met uw collega’s een kop koffie neemt en uzelf klaar maakt voor de dag. U start op een energie project waar u gedurende de dag vragen zal beantwoorden van klanten. Dit kunnen diverse vragen zijn zoals bijvoorbeeld het beantwoorden van vragen over een verhuizing, opzeggingen of aflopende contracten. Dit is tevens weer een mooi contact moment met de klanten van de opdrachtgever. U vraagt natuurlijk altijd of de service nog steeds naar wens is en of u de klant nog kan voorzien van anderen behoeften! ;-). Heeft u even rust en zijn er geen vragen te beantwoorden? Dan kunt u een kop koffie pakken of iets voor u zelf doen! 

Werkdagen en -tijden 
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 18.00 uur, onderverdeeld in shifts. Deze zijn vaak van 8.00 – 17.00 uur of van 9.00 – 18.00 uur en zijn flexibel in te delen. 

Training
Omdat de opdrachtgever service, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel heeft staan volgt u in eerste instantie een training. De duur van de training krijgt u binnenkort te horen! 

Reiskosten
De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden vergoed. Medewerkers die langer reizen dan 5 km enkele reis komen in aanmerking voor reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Deze bedraagt maximaal € 160,- per maand. De opdrachtgever is bij voorkeur wel op zoek naar kandidaten uit de omgeving van Venlo. Op 5 minuten van de locatie kunt u gratis uw auto parkeren. 

Wij organiseren gezamenlijk met de opdrachtgever een kennismakingsbijeenkomst in Venlo. Deze vindt plaats op donderdag 24 januari om 12.30 uur. Aansluitend luistert u een half uurtje mee met een van de medewerkers op de werkvloer om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden. 

Functie-eisen

– Woont in Venlo en omgeving
– Uitstekend spreken en schrijven van de Nederlandse taal
– Passie voor service
– Kan goed overweg met de computer
– Kan goed en snel schakelen
– Empatisch vermogen
– Klantbeleving zit in uw DNA
– Focus op kwaliteit
– Enthousiast en gemotiveerd
– Bij voorkeur beschikbaar voor 20 uur per week
– Beschikbaar op donderdag 24 januari voor een bijeenkomst 

Bijzonderheden

Annet is al aan het werk als klantenservicemedewerker. Lees hier haar review: https://goo.gl/4xr2tX 

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Heeft u nog vragen over deze leuke functie? Bel Denyse op 020 – 412 51 51 of mail naar denyse@doorwerkgever.nl.

21997Blog alles over doorwerken

Onderzoeken, doorwerkers aan het woord, kortom alles over doorwerken