Gepensioneerde notulisten door heel Nederland gezocht

Gepensioneerde notulisten door heel Nederland gezocht

  • Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Almere, Arnhem, Nijmegen, Middelburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Maastricht, Venlo, Apeldoorn, Enschede, Breda, Tilburg, Heerenveen
  • € 12,50 per uur
  • 8 – 15 uur

Is uw Nederlands uitstekend en wilt u dit graag inzetten bij een flexibele bijbaan? Lees dan snel verder! 

Onze opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam, maar opereert op landelijk niveau. Zij voorzien diverse bedrijven door heel Nederland van notulisten voor bijvoorbeeld vergaderingen. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar notulisten op landelijk niveau, die bij diverse opdrachtgevers ingezet worden als notulist! 

Wat gaat u doen?
Als notulist bent u verantwoordelijk voor het notuleren bij vergaderingen en het maken van samenvattingen van vergaderingen om uw klant te ontzien. De opdrachtgever probeert u zoveel mogelijk bij dezelfde klanten in te zetten, zodat zij een vast gezicht hebben. Echter kan het voorkomen dat u regelmatig naar nieuwe klanten moet om vergaderingen te notuleren. Tegenwoordig maken klanten ook regelmatig gebruik van opnamesystemen, zodat u het thuis kan uitwerken. Beide opties zijn mogelijk, maar hangen uiteraard af van de klant 😉 Wanneer uw werkzaamheden klaar zijn, dan maakt u na de vergadering direct een verslag, zodat u voorkomt dat u belangrijke details vergeet. U controleert uw eigen verslag altijd op taalfouten alvorens u het terugstuurt. 

Omdat de opdrachtgever afhankelijk is van hun klanten kunnen zij u geen vaste dagen garanderen. Naar gebleken geschiktheid verwachten zij u wel wekelijks in te zetten vanwege hun grote klantenbestand! 

Alvorens u aan de slag gaat zal er eenmalig een bijeenkomst worden gepland in Rotterdam. Dit zal plaatsvinden op donderdag 24 januari. 

Let op: u dient bij gebleken geschiktheid geluidsapparatuur moeten aanschaffen. U schiet de apparatuur zelf voor, maar krijgt dit terugbetaald na 50 gewerkte uren. 

Werkdagen en -tijden
Werkdagen: maandag t/m vrijdag (in overleg)
Werktijden: in overleg; afhankelijk van de klant en de tijden van de vergaderingen 

De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden vergoed a € 0,19 per gereden kilometer. 

Functie-eisen

– Ervaring met notuleren
– Minimaal 2 dagen flexibel inzetbaar 
– U heeft bijvoorbeeld ervaring opgedaan als secretaresse
– Blijft objectief en weet eigen mening achterwege te laten
– Resultaatgericht en dienstverlenend
– Oplossingsgericht en kan snel schakelen 
– Organisatorisch sterk en kan zich goed concentreren 
– Uitstekend in de Nederlandse taal 
– Representatief en betrouwbaar 

Bijzonderheden

Pittig is een onderdeel van Doorwerkgever. Zodra de match is gemaakt gaat u aan het werk via de Doorwerkregeling van Doorwerkgever. Deze regeling maakt het mogelijk voor gepensioneerden om flexibel door te werken na pensioen. Lees hier meer over de doorwerkregeling: www.doorwerkgever.nl/doorwerkregeling

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

22180Blog alles over doorwerken

Onderzoeken, doorwerkers aan het woord, kortom alles over doorwerken