Gepensioneerde beheerder bedrijfsrestaurants in Amsterdam

Gepensioneerde beheerder bedrijfsrestaurants in Amsterdam

  • Amsterdam
  • €13.43
  • 5 – 25 uur

Bent u gepensioneerd, heeft u ervaring in een restaurant en/of de catering en op zoek naar een leuke bijverdienste in de omgeving van Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Onze opdrachtgever bedenkt, bouwt en beheerd foodconcepten met een verhaal. Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker en gezond eten & drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen. Deze kenmerken lopen als een rode draad door uw functie heen, waarbij geen dag hetzelfde is! 

Wat gaat u doen?
U helpt op verschillende locaties bij drukte, vakantie of vervanging van uw collega’s op gave locaties zoals Endemol Shine, Heineken Experience of op (bijvoorbeeld) het hoofdkantoor van Adidas of Ahold. 

Eenmaal aangekomen op locatie bespreekt u de voorbereidingen met uw collega’s. Uw werkzaamheden kunnen verschillen van het bereiden van eten en drinken in de ochtend tot het ontvangen van gasten op een borrel in de middag. U zorgt steeds weer voor de perfecte gastbeleving en pakt de leiding op waar nodig! Wanneer uw gasten weg zijn, bestelt u de producten bij, zodat de voorraad morgen weer op orde is voor uw collega’s. De administratie brengt u op orde en signaleert commerciële kansen om door te geven aan de leidinggevende van de organisatie. 

Medewerker: ‘Afwisseling, dat geeft me energie! Soms een week lang op dezelfde locatie, soms elke dag van de week op een andere locatie. Op iedere locatie hangt zo een leuke sfeer dat ik me direct onderdeel van het team voel.’

Werkdagen en -tijden: 
De werkdagen en werktijden zijn flexibel en in overleg. 

U werkt altijd doordeweeks en overdag, het grote voordeel van de daghoreca! 

De reiskosten worden vergoed op basis van €0.15 cent per kilometer (vanaf 11 KM enkele reis) 

Functie-eisen

– Woonachtig in Amsterdam
– Ervaring in een bedrijfsrestaurant of catering
– Minimaal 2 dagen per week inzetbaar
– Een passie voor eten en drinken
– Minimaal 1 jaar ervaring in het zelfstandig werken in de hospitality
– Trotse eigenaar van eigen vervoer in de vorm van een auto
– Resultaatgericht
– Representatief, vriendelijk en betrouwbaar
– Loyaal en communicatief sterk 

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Heeft u nog vragen over deze leuke functie? Bel Denyse op 020 – 412 51 51 of mail naar denyse@doorwerkgever.nl. 

22773Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers