Gepensioneerde parkeercontroleur scanauto / scooter in Amsterdam

Gepensioneerde parkeercontroleur scanauto / scooter in Amsterdam

  • Amsterdam
  • € 12,37
  • 12 – 30 uur

Heeft u wet-en regelgeving in een hoog vaandel staan,  bent u in het bezit van rijbewijs B en/of AM en beschikt u over een goede stratenkennis in de gemeente Amsterdam? Word dan parkeercontroleur scanauto / scooter! 

Onze opdrachtgever is de toonaangevende dienstverlener binnen de Nederlandse markt van beroepsverkeersregelaars en evenementenlogistiek. Met hun 475 verkeersregelaars staan zij elke dag klaar om maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid te realiseren. Daarbij staan betrouwbaarheid en veiligheid altijd voorop.

Wat gaat u doen?
Als fiscaal parkeercontroleur rijdt u rond in een scanauto of op een scanscooter. Onder het genot van een kop koffie start u uw dag met een briefing van de teamleider. Na de briefing weet u precies met welke collega en in welk gebied u aan de slag gaat. U checkt nog even de materialen waarna u aan de slag gaat. Natuurlijk bent u vanaf dat moment alert op uw directe omgeving. Aangezien u een publieke functie heeft kan het ook voorkomen dat u inwoners en toeristen informeert en verwijzingen geeft. Het kan voorkomen dat er tijdens werk ook incidenten of calamiteiten voorkomen waarvoor er een beroep op u wordt gedaan. De informatie die u opdoet deelt u met ketenpartners, zoals de meldkamer, politie en handhaving.

Uiteraard biedt onze opdrachtgever een uitgebreide opleiding aan waarin u leert op welke wijze u juist handelt. 

Let op: bij aanvang dient u ervaring te hebben over het rijden op een scooter. In de eerste periode zal u worden ingezet op het rijden van de scooter. Na ongeveer een maand zou u ook met een scanauto aan het werk kunnen gaan. Het is dus een combinatie van twee voertuigen die u beide moet kunnen besturen.

Werkdagen -en tijden
Het aantal uur en de werkdagen en de tijden zijn in onderlige afstemming met u, als ook het aantal uur dat u zou willen werken. Er wordt een beschikbaarheid gevraagd van minimaal 16 uur per week en 5 weekenddagen per maand.

U ontvangt naast uw basisvergoeding ook een onregelmatigheidstoeslag welke al in de uurvergoeding is inbegrepen. Ook ontvangt u een onkostenvergoeding voor gebruik van eigen telefoon á € 0,50 cent per dag, reiskosten van € 0,19 per kilometer indien wonend buiten Amsterdam en wordt er een half uur reistijd vergoed en worden uw pauze’s doorbetaald. Vanaf een 8 urige werkdag ontvangt u ook een maaltijdenvergoeding.

Functie-eisen

– Een geldig rijbewijs B en/of AM
– U kunt een VOG overleggen
– U bent tenminste 5 weekendagen per maand beschikbaar
– Proactief en betrouwbaar
– Kan adequaat reageren en is stressbestendig 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

 

22833Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers