Gepensioneerde verkeersregelaar in Amsterdam en Utrecht

Gepensioneerde verkeersregelaar in Amsterdam en Utrecht

  • Amsterdam, Utrecht
  • € 11,96
  • 12 – 24 uur

Werkt u graag in de buitenlucht, bent u anderen graag van dienst en lijkt het u leuk om het verkeer in goede banen te leiden? Lees dan snel verder! 

Onze opdrachtgever is de toonaangevende dienstverlener binnen de Nederlandse markt van beroepsverkeersregelaars en evenementenlogistiek. Met hun 475 verkeersregelaars staan zij elke dag klaar om maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid te realiseren. Daarbij staan betrouwbaarheid en veiligheid altijd voorop.

Wat gaat u doen?
Als verkeersregelaar zorgt u voor een soepele verkeersstroom bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, festivals en evenementen en voetbalwedstrijden. Uiteraard biedt de opdrachtgever een volledige opleiding van 3 dagen tot professioneel verkeersregelaar aangevuld met een VCA en aanvullende cursussen. Ook ontvangt u een volledig materialen en kledingpakket zodat u zo goed mogelijk gekleed gaat afgestemd op de weersomstandigheden. In deze functie werkt u samen met ontzettend leuke collega’s

Werkdagen -en tijden
Het aantal uur en de werkdagen en de tijden zijn in onderlinge afstemming met u, als ook het aantal uur dat u zou willen werken. Er wordt een beschikbaarheid gevraagd van minimaal 16 uur per week en 5 weekenddagen per maand.

U ontvangt naast uw basisvergoeding ook een onregelmatigheidstoeslag welke al in de uurvergoeding is inbegrepen. Ook ontvangt u een onkostenvergoeding voor gebruik van eigen telefoon á € 0,50 cent per dag en wordt er een half uur reistijd vergoed en worden uw pauze’s doorbetaald. Vanaf een 8 urige werkdag ontvangt u ook een maaltijdenvergoeding.

Functie-eisen

– Een geldig rijbewijs B en bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer
– Stressbestendig en dienstverlenend
– Een flexibele werkhouding
– Het overleggen van een VOG
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Eventuele beschikbaarheid ook op weekenddagen

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Heeft u vragen? Neem contact op met Denyse op 020 – 412 51 51 of mail naar denyse@doorwerkgever.nl

22837Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers