Gepensioneerde KAM coördinator voor de spoorwegen in Amsterdam

Gepensioneerde KAM coördinator voor de spoorwegen in Amsterdam

  • Amsterdam
  • € 20,- per uur
  • 8 – 10 uur

Bent u gepensioneerd, heeft u ervaring in de spoorwegen en beschikt u over een coordinerend vermogen? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Onze opdrachtgever is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Zij leveren beveiligingsapparatuur aan spoorwegen welke zij installeren en onderhouden. Omdat hier veel regels voor gelden en dit gevaarlijk kan zijn dienen alle monteurs te beschikken over de benodigde veiligheidspapieren. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een coördinator! 

Wat gaat u doen? 
In deze functie start u volgens besproken werktijden op de locatie in Amsterdam. Eenmaal aangekomen pakt u een kop koffie en start u gezamenlijk met uw collega’s de dag. U bent in deze functie verantwoordelijk voor de coördinatie van de V&G taken (Veiligheid en Gezondheid). U zorgt dat alle medewerkers beschikken over een VCA certificaat, coordineert de inspecties en organiseert de BHV voor medewerkers. Kortom: u zorgt dat alle benodigde papieren in het bezit zijn bij de medewerkers om de veiligheid en gezondheid te waarborgen. 

Werkdagen en -tijden
U zal een dag per week werken. Bij voorkeur op woensdag, donderdag of vrijdag.
Werktijden: flexibel en in overleg

Let op: de opdrachtgever zit in het centrum van Amsterdam. De opdrachtgever is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. De voorkeur gaat dan ook uit naar reizen met het openbaar vervoer. Wanneer dit geen optie voor u is dan kunt u ook met de auto komen! De opdrachtgever heeft een gratis parkeerterrein waar u uw auto kan parkeren. 

De reiskosten op basis van woon-werk verkeer zullen worden vergoed a € 0.19 cent per gereden kilometer. 

Functie-eisen

– Woonachtig in Amsterdam en omgeving
– Beschikt over een MVK certificaat (middelbaar veiligheidskunde) ( vereiste)
– Bekend met werken op bouwplaatsen
– Ervaring in de spoorwegbouw
– Resultaatgericht en servicegericht
– Een dag per week inzetbaar (op woensdag, donderdag of vrijdag bij voorkeur)
– Communicatief sterk
– Representatief en vitaal 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

22953Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers