Gepensioneerde chauffeur foodboxen in Diemen

Gepensioneerde chauffeur foodboxen in Diemen

  • Diemen
  • € 11,08 per uur
  • 8 – 20 uur

Bent u gepensioneerd, houdt u van autorijden en maakt u graag mensen blij met foodboxen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Onze opdrachtgever is één van de grootste foodboxen leveranciers in Nederland. Voor hun klanten verzorgen zij wekelijks gevulde foodboxen met gevarieerde recepten en verse ingrediënten. 

Wat gaat u doen?
U start volgens de besproken werktijden op de locatie in Diemen. Eenmaal aangekomen bij de opdrachtgever zal u zich melden bij de balie waar uw collega zit te wachten. Uw collega overhandigt de routelijst en het navigatie systeem, zodat u weet waar u gedurende de dag heen moet gaan. Vaak zijn de foodboxen al voor u ingeladen. Soms zijn de foodboxen nog niet ingeladen in de auto, dan doet u dat zelf of ondersteunt u uw collega met het inladen. Alvorens u op pad gaat heeft u natuurlijk nog even tijd om een kop koffie te paken en controleert u de auto op eventuele schade. 

Gedurende de dag bent u als chauffeur foodboxen het middelpunt van de dag en ziet u vrijwel altijd blije gezichten wanneer u de box aflevert. U heeft in deze functie de vrijheid en verantwoordelijk om de foodboxen op de beste manier te bezorgen waarbij u natuurlijk de optimale beleving van onze opdrachtgever uitdraagt. Daarna gaat u weer fluitend onderweg naar de volgende klant die met smart op u wacht. De pakketten zijn niet zwaar en wegen maximaal 8kg. Het aantal foodboxen wat u per dag bezorgt betreft ca. 50 foodboxen. Aan het einde van de rit komt u weer terug op locatie en sluit u de auto netjes af! Kortom: u bent het visitekaartje van de organisatie en weet een lach op de klant zijn gezicht te toveren ;-). 

Werkdagen en -tijden
Zondag en maandag
Werktijden zondag: starten tussen 12:00 en 16:00 uur (afhankelijk van de rit en de planning) en u bent rond circa 21:00 a 22:00 uur terug op locatie.
Werktijden maandag: starten tussen circa 15:00 en 16:00 uur tot circa 21:00 a 22:00 uur.

Let op: bent u niet beide dagen beschikbaar, maar wel een van deze twee dagen? Reageer dan vooral! Wij bespreken graag alle opties. 

Reiskosten en bereikbaarheid
De reiskosten worden vergoed op basis van € 0,19 cent per kilometer tot maximaal 40 kilometer enkele reis. U kunt uw auto parkeren bij de opdrachtgever op het terrein. De voorkeur heeft ook dat u beschikt over een eigen auto en daar met eigen vervoer heen kan komen. 

Selectieprocedure
Binnenkort zal er een selectiedag bij de opdrachtgever plaatsvinden. De datum zullen wij met u bespreken. Op deze selectiedag zal er een presentatie worden gehouden door de opdrachtgever, zullen er individuele gesprekken worden gevoerd en zal u een korte rijtest op locatie uitvoeren. Vindt u het werk nog steeds leuk en besluiten jullie samen verder te gaan? Dan gaat u het eerst volgende weekend mee met een ervaren chauffeur / mentor, zodat u de werkzaamheden onder de knie krijgt. Deze meeloopdag is een stuk eigen investering. De opdrachtgever betaalt u op deze dag twee uur uit. 

Ook ontvangt u een mooie jas en polo van de opdrachtgever, zodat u herkenbaar bent voor de klant. 

Functie-eisen

– Woont in Diemen en omgeving
– Minimaal één jaar in het bezit van rijbewijs B
– Elke week beschikbaar tenminste op zondag of op maandag
– Fysiek in goede conditie en communicatief sterk
– Representatief, flexibel en servicegericht
– Stressbestendig
– In het bezit van een smartphone en kan goed met de app overweg
– In het bezit van een VOG of kan deze aanvragen 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen. 

Heeft u nog vragen over deze functie? Bel Denyse op 020 – 412 51 51 of mail naar denyse@doorwerkgever.nl

23056Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers