Gepensioneerde installatietechnicus voor een installatietechnisch bedrijf in Amsterdam

Gepensioneerde installatietechnicus voor een installatietechnisch bedrijf in Amsterdam

  • Amsterdam
  • €14,00 per uur
  • 20 – 30 uur

Bent u communicatief sterk, technisch onderlegd en krijgt u het voor elkaar om iedereen met een goed gevoel de telefoon op te laten hangen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Onze opdrachtgever is gevestigd in Amsterdam. Zij zijn een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het inplannen van vakmensen. Hun missie is om de manier van werken binnen de installatietechniek te veranderen. Zij brengen via hun app een grote groep gecertificeerde professionals bij elkaar om bedrijven te helpen bij technische installaties. Een hele vernieuwende manier van werken!

De opdrachtgever werkt veel met jongeren. Het is daarom belangrijk dat u jong van geest bent en graag met jongeren samenwerkt.

Wat gaat u doen?
U start volgens de afsproken werktijd op de locatie in Amsterdam. U pakt rustig een kop koffie en spreekt samen met uw collega’s de dag door. U bent gedurende de dag verantwoordelijk voor het ‘reviewen’ van uitgevoerde CV onderhoudsbeurten, opgeloste storingen en CV installaties. De monteurs voeren zelfstandig werkzaamheden uit voor diverse opdrachtgevers en leggen in de app vast wat zij hebben gedaan. U bent verantwoordelijk voor het beoordelen van de ingestuurde installaties op basis van de gemaakte foto’s. Daarnaast draagt u deze inhoudelijke kennis over aan het team. Door uw installatietechnische achtergrond weet u veel vragen al te beantwoorden. Verder bent u verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de orders en fungeert u als vraagbaak voor de monteurs. Kortom: u bent de schakel tussen de klant en installatie monteurs. U vind het heerlijk om in uw oude vakgebied bezig te zijn ;-). 

Werkdagen en -tijden:
Maandag tot en met vrijdag

De opdrachtgever zoekt iemand voor 40 uur per week. Het is mogelijk om dit in een duo-functie te doen, zodat jullie beide 20 uur kunnen werken. 

De reiskosten op basis van woon-werk verkeer zijn in overleg. De opdrachtgever zoekt bij voorkeur iemand uit de omgeving. 

Functie-eisen

– Woont in Amsterdam en omgeving
– Ervaring in de installatietechnische branche
– Ervaring met CV installaties
– Communicatief sterk
– Stressbestendig
– Kan goed met de computer overweg
– Resultaatgericht en oplossingsgericht
– Beschikbaar voor minimaal 20 uur per week
– Betrouwbaar, flexibel en loyaal

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’.Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Heeft u nog vragen over deze leuke functie? Bel Denyse op 020 – 412 51 51 of mail naar denyse@doorwerkgever.nl

23153Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers