Gepensioneerde bouwinspecteur vooropnames in Amsterdam en Utrecht

Gepensioneerde bouwinspecteur vooropnames in Amsterdam en Utrecht

  • Amsterdam, Utrecht
  • €17.20 per uur
  • 10 – 20 uur

Bent u gepensioneerd, beschikt u over bouwkundig inzicht en vind u het heerlijk om voor een aantal uur per week te werken? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd rondom bouwprojecten (bouwkundige vooropnames, trillingsmetingen, deformatiemetingen, geluidsmetingen, inclinometingen en fijnstofmetingen). Zij doen op jaarbasis ongeveer 35000 vooropnames. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar deskundige medewerkers die zich willen inzetten voor de opdrachtgever. 

Wat gaat u doen?
In deze functie bent u verantwoordelijk voor het verrichten van vooropnames. Er zullen verschillende bouwprojecten plaatsvinden op diverse plekken. U bent verantwoordelijk om de omliggende panden en huizen te inspecteren op bestaande gebreken (scheuren etc). Alle bevindingen worden vastgelegd met foto’s en dienen dan als nul-meting. Mocht er later schade ontstaan aan het pand, dan heeft men ‘bewijzen’ over hoe het een en ander voor aanvang van het bouwproject eruit heeft gezien. Een vooropname duurt gemiddeld 30 minuten. 

Alvorens u gaat starten bij de opdrachtgever krijgt u een training van een of twee dagdelen. Dit om deskundig op pad te kunnen gaan. Deze training zal worden vergoed. 

Let op: u dient te beschikken over een eigen auto. Met uw eigen auto rijdt u naar de locatie om voorcontroles uit te oefenen. De reiskosten worden uiteraard vergoed door de opdrachtgever. 

Werkdagen en -tijden
De werkdagen en werktijden zijn in overleg. Dit is afhankelijk van de bouwprojecten. De opdrachtgever is uiteraard voorzien van voldoende bouwprojecten dat zij verwachten u wekelijks in te kunnen zetten. 

Let op: op 5 juni zal er bij gebleken geschiktheid een opleidingsdag plaatsvinden bij het Van der Valk in Houten. 

Functie-eisen

– Woonachtig in Amsterdam en/of Utrecht of tussenliggend
– Beschikt over bouwkundig inzicht
– Scherp zicht op de visueel waarneembare bouwkundige gebreken
– Handig met een smartphone om zaken in een app te noteren
– In staat tot het maken van juiste foto’s
– Resultaatgericht en servicegericht
– Communicatief sterk
– Betrouwbaar en vriendelijk
– Representatief en flexibel inzetbaar 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Heeft u nog vragen over deze functie? Bel Marlon op 020 – 412 51 51 of mail naar marlon@doorwerkgever.nl

23169Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers