Gepensioneerde klantenservice medewerkers in het hartje van Utrecht (vanaf oktober 2019)

Gepensioneerde klantenservice medewerkers in het hartje van Utrecht (vanaf oktober 2019)

  • Utrecht
  • € 12.22 per uur
  • 20 – 30 uur

Bent u communicatief sterk en krijgt u het voor elkaar om iedereen met een lach de telefoon op te laten hangen? Dan zijn wij op zoek naar u! 

Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever is gevestigd op een prachtige locatie in het hartje van Utrecht (Hoog Catherijne). Met hun jarenlange ervaring in klantcontact en sales onderscheiden zij zich door oprechte en concrete gespreksvoering met de klanten. Hierbij tonen zij zich als een waardevolle gesprekspartner op elk niveau. Voor onze opdrachtgever zijn wij per oktober op zoek naar enthousiaste gepensioneerde klantenservice medewerkers. 

Wat gaat u doen?
Dit is absoluut geen klachtenservice. Goed, dan is dat in ieder geval uit de lucht ;-). Maar wat is het dan wel? In deze functie biedt u echte klantenservice zoals het hoort. Eentje waar klanten worden voorzien van onafhankelijk advies. Dat maakt de vacature zo ontzettend leuk! 

U start om 08:00 of om 09:00 uur op de locatie in Utrecht waar u gezamenlijk met uw collega’s een kop koffie neemt en u zichzelf klaar maakt voor de dag. U start op een energieproject waar u gedurende de dag vragen van klanten over beantwoordt. Dit kunnen diverse vragen zijn, zoals het beantwoorden van vragen over een verhuizing, opzeggingen of aflopende contracten. Dit is weer een mooi contactmoment met de klanten van de opdrachtgever. U vraagt natuurlijk altijd of de service nog steeds naar wens is en of u de klant nog kan voorzien van andere behoeften! Aan het einde van de week staat de borrel klaar, zodat u samen met uw collega’s de week kan afsluiten als u dat leuk vindt.

Werkdagen en -tijden 
De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag.
Werktijden: van 08:00 tot 12:00 uur of van 09:00 tot 14:00 uur. (flexibel in te delen). Eventueel andere tijden zijn ook flexibel in te delen. 

LET OP: Kunt u niet in de ochtenden werken, maar krijgt u wel energie om deel uit te nemen van het team? Reageer vooral! Wij kunnen altijd gezamenlijk kijken of wij u in de middag kunnen laten starten! Het is ook mogelijk om 2 volledige dagen te werken, indien u maar minimaal 20 uur per week beschikbaar bent. 

Vergoeding en reiskosten
De uurvergoeding is € 12.25,- per uur. Dit is inclusief reiskosten op basis van openbaar vervoer. Omdat de opdrachtgever in het hartje van Utrecht zit (Hoog Catherijne) worden gereden kilometers en parkeerkosten niet vergoed. 

Kennismaking in Utrecht 
De bijeenkomst zal op donderdag 3 oktober bij de opdrachtgever plaatsvinden. Twee weken later zal direct de training plaatsvinden bij de opdrachtgever. Het is daarom van belang dat u deze dagen vrij houdt in uw agenda. 

Training
Omdat de opdrachtgever service, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel heeft staan volgt u in eerste instantie een training van twee dagen. Deze training krijgt u van een professionele organisatie! De uren van de training worden vergoed na 40 gewerkte uren. 

Interesse? Reageer gerust! Reacties worden na 26 augustus in behandeling genomen.

Functie-eisen

– Woonachtig in Utrecht of omgeving
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
– Passie voor service
– Behendig met de computer en het schakelen in verschillende systemen
– Klantbeleving zit in uw DNA
– Focus op kwaliteit
– Enthousiast en gemotiveerd
– Bij voorkeur tenminste 20 uur per week inzetbaar 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. 

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

Heeft u nog vragen over deze leuke functie? Bel Denyse op 020 – 412 51 51 of mail naar denyse@doorwerkgever.nl

23617Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers