• Den Haag
  • € 13,07 per uur
  • 9 – 15 uur

Bent u altijd op tijd, houdt u van contact met mensen en bent u op zoek naar een leuke bijverdienste als chauffeur? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever, een grote schakel binnen de post-  en pakketbezorging zoeken wij per direct een gepensioneerde en vlotte chauffeur.

Wat gaat u doen?
Als chauffeur zakelijke post en externe pakketten gaat u met een bestelbus van de opdrachtgever op pad. U krijgt bij aanvang een scanner mee waar de routelijst in staat. De route bestaat uit haal- en brengritten. Hierbij moet u denken aan het ophalen en wegbrengen van post naar retailers en het legen van de oranje brievenbussen. Daarnaast kan het zijn dat u tijdens de ritten pakketten ophaalt en aflevert bij consumenten. Is dit het geval, dan staat dit in uw routelijst.

Werkdagen:
Deze functie bestaat uit avonddiensten. U wordt 2 a 3 keer per week ingezet. De dagen zijn nader te bepalen.
Starttijd 15.00/16.00 uur en eindtijd is tussen 18.00 -20.00 uur.

Op woensdag ontvangt u een planning voor de komende week en ziet u op welke route u bent ingepland en op welke dagen. Hier staat ook een starttijd en eindtijd bij. Weet wel de eindtijd kan altijd wat later worden vanwege incidentele opdrachten. U wordt naar verwachting tussen de 9 en 15 uur per week ingezet.

Vergoedingen
De reiskosten worden vergoed conform CAO reiskostenvergoeding van de opdrachtgever. Na 18 uur ontvangt u 20% toeslag.

Functie-eisen

-Woont in Den Haag of omgeving
– Rijbewijs B
– Flexibel, u zal voor meerdere routes worden ingepland
– Een positieve instelling, proactief, enthousiast en communicatief vaardig 
– Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig 
– Kan goed onder tijdsdruk werken 
– Bereid om met een digitale routelijst te werken 
– Beschikt over een geldig Nederlands rijbewijs B

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

23844