• Maastricht
  • € 12,82 per uur
  • 8 – 16 uur

Houdt u graag alles in de gaten en lijkt het u leuk om bezig te zijn met het reilen en zeilen van een parkeerterrein in Maastricht? Lees dan snel verder! 

Onze opdrachtgever is de nummer 1 parkeerexploitant in Europa. Zij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het parkeerbeheer en beheren en exploiteren ruim 1.4 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9.000 locaties in 12 Europese landen voor particuliere vastgoedeigenaren en openbare instellingen. Alle parkeergarages bieden een klantgerichte service. Voor onze opdrachtgever zijn wij per januari op zoek naar een parkeerbeheerder! 

Wat gaat u doen?
Als locatiebeheerder bent u verantwoordelijk voor het onderhoud aan de parkeerlocatie en serviceverlening aan de klanten. De werkzaamheden staan in het teken van het veilig houden van de parkeerlocatie. Dit betreft een buitenterrein bij een winkelcentra.  U levert een bijdrage aan de verhoging van de klantbeleving tot een optimaal niveau! Uw werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van plannen en het signaleren van problemen. U neemt deel aan de werkoverleggen, doet voorstellen ter verbetering van het eigen werk of de parkeerlocatie en bedient de parkeergebonden apparatuur. Tevens bent u ook verantwoordelijk voor het adequaat handelen in geval van calamiteiten en storingen en verhelpen eenvoudige storingen. 

Binnen de functie is het van belang dat u kansen, problemen en/of belemmeringen signaleert, oppakt en actie onderneemt waar mogelijk. Het is van groot belang dat u eigen initiatief neemt! 

Werkdagen en -tijden
U wordt tussen maandag en zaterdag in overleg ingepland voor 8-16 uur per week.
De werktijden zijn tussen 10.00-20.00 en er wordt gewerkt in shifts. Bijvoorbeeld van 10.00-15.00 uur of van 15.00-20.00 uur. De nadruk zal liggen op donderdag-vrijdag-zaterdag vanwege drukte op die dagen. Het is daarom fijn als u beschikbaar bent.

De functie begint per eind januari 2021.

Vergoedingen
De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden vergoed met € 0,19 per kilometer met aftrek van de 1e 5km enkele reis.

Functie-eisen

– Woont in Maasricht of nabije omgeving
– Technisch onderlegd / beschikt over twee rechterhanden
– Tenminste beschikbaar voor 8 uur per week bij voorkeur op donderdag,vrijdag en zaterdag.
– Beheerst de Nederlandse taal uitstekend
– Klantgericht en vriendelijk
– Kan goed in teamverband werken en bent collegiaal 
– Betrokken, eerlijk en betrouwbaar
– Veranderingsbereidheid en kwaliteitsgericht
– Initiatief nemen 
– Vitaal en fysiek in goede conditie 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25571