• Amsterdam
  • € 12,35 per uur
  • 16 – 36 uur

Werkt u graag in de buitenlucht en bent u anderen graag van dienst en lijkt het u om het verkeer in goede banen te leiden? Lees dan snel verder! 

Onze opdrachtgever is de toonaangevende dienstverlener binnen de Nederlandse markt van beroepsverkeersregelaars en evenementenlogistiek. Met hun 475 verkeersregelaars staan zij elke dag klaar om maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid te realiseren. Daarbij staan betrouwbaarheid en veiligheid altijd voorop.

Wat gaat u doen?
Als verkeersregelaar zorgt u voor een soepele verkeersstroom bij infraprojecten zoals bijvoorbeeld wegwerkzaamheden. Uiteraard biedt de opdrachtgever een volledige opleiding van 3 dagen tot professioneel verkeersregelaar aangevuld met een VCA en aanvullende cursussen. Ook ontvangt u een volledig materialen en kledingpakket zodat u zo goed mogelijk gekleed gaat afgestemd op de weersomstandigheden. In deze functie werkt u samen met ontzettend leuke collega’s.

Werkdagen -en tijden
Het aantal uur en de werkdagen en de tijden zijn in onderlinge afstemming met u, als ook het aantal uur dat u zou willen werken. Er wordt een beschikbaarheid gevraagd van minimaal 16 uur per week en 5 weekenddagen per maand.

Vergoedingen
U ontvangt naast uw basisvergoeding ook een onregelmatigheidstoeslag welke al in de uurvergoeding is inbegrepen. Ook ontvangt u een onkostenvergoeding voor gebruik van eigen telefoon á € 0,50 cent per dag en wordt er een half uur reistijd vergoed en worden uw pauze’s doorbetaald. Daarnaast ontvangt u een maaltijdenvergoeding vanaf een dienst van 4 uur:

– 4 – 7  uur gewerkt: € 3,25.
– 7 – 10 uur gewerkt: € 6,50
– 10 -12 uur gewerkt: € 10,00

De minimale inzet en uitbetaling per dienst is 3.5 uur en u ontvangt een spoedtoeslag wanneer u wordt opgeroepen en binnen 4 uur moeten vertrekken. U ontvangt dan 125% over de gewerkte uren.

Heeft u interesse in deze functie? Reageer online! Heeft u nog vragen bel naar 020-4125151 en vraag naar Romy.

Functie-eisen

– Een geldig rijbewijs B en bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer
– Stressbestendig en dienstverlenend
– Een flexibele werkhouding en vitaal
– Het overleggen van een VOG is voor u geen probleem
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Minimaal 16 uur per week beschikbaar
– 5 weekenddagen per maand beschikbaar

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25627