• Boskoop
  • € 13,- per uur
  • 8 – 8 uur

Bent u de ondernemende secretariaatsmedewerker die wij zoeken? Ziet u werk en heeft u overzicht? Behoort het creëren van orde en structuur tot uw ’tweede natuur’ en kunt u uitstekend overweg met het Office pakket (Excel, Word)? Scroll dan niet verder.

Onze opdrachtgever is vakopleider voor toekomstige en gevestigde ‘groen’ professionals en bieden cursussen & opleidingen aan die gericht zijn op tuinbouw en landschap. Daarnaast vindt u bij de opdrachtgever vele andere ateliers, workshops en excursies die gerelateerd zijn aan het ontwerpen van tuin en landschap. 

Voor circa 8 uur per week zijn wij op zoek naar een secretariaatsmedewerker.

Wat gaat u doen?
U zorgt er voor dat alle lopende office zaken die met de dagelijkse gang van zaken te maken hebben geregeld worden. Dat varieert van het doen van bestellingen, vervaardigen van presentielijsten tot aan het maken van lesoverzichten en schema’s. U voorziet collega’s van informatie als er naar gevraagd wordt. U bewaakt de overleggen en maakt notulen. Kortom u bent een spin in het web en ‘knoopt alle losse eindjes aan elkaar’.

Een greep uit de taken:
– overleg-agenda bewaken
– notulen van vergaderingen
– coördineren en bestellen van certificaten
– maken van presentielijsten, overzichten van lesgroepen t.b.v. docenten, verjaardagen intern
– bewaken en bijhouden van vergaderingen/versturen van attenties naar partners
– zaken omtrent facilitair regelen, drukwerk, bestellingen, koffie/thee.
– Zaken omtrent de studievoorlichting regelen, goody bags vullen.
– Invoeren van NAW gegevens van aanvragers/inschrijvers.
– Coördineren en regelen van enquetes
– Ondersteuning bieden aan communicatieafdeling bijv. met netwerk in Boskoop

Werkdagen- en tijden
Het gaat om een functie van 1 dag per week op de woensdag. De Standplaats is Hazerswoude – Dorp/Boskoop maar thuiswerken behoort mogelijk later tot de mogelijkheden. De reiskosten naar Hazerswoude – Dorp/Boskoop worden vergoed.

Heeft u interesse in deze functie reageer dan gemakkelijk online. Heeft u vragen? Bel dan naar 020- 4125151 en vraag naar Romy.

Functie-eisen

– communicatief ingesteld, gaat graag met mensen om, kan ook goed luisteren
– Beschikbaar op woensdag
– hands-on mentaliteit
– ondernemend, creatief, neemt initiatief
– werkt ordelijk, structureert en creëert overzicht
– bekend met Excel en Word, handig met computers
– sterke affiniteit met digitale informatie verwerking
– bekendheid met Office365 is een pre, evenals bekendheid met Adobe pakket
– kan goed samenwerken

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25683