• Schagen
  • € 13,50 per uur
  • 3 – 12 uur

Onze opdrachtgever is een gecertificeerde examen organisatie voor het afnemen en certificeren van lascertificaten.

Wat gaat u doen?
Als algemeen medewerker houdt u zelfstandig toezicht bij de praktijkexamens. U begeleidt de kandidaten en stelt hen gerust. Zo’n examen kan namelijk best spannend zijn! U verzorgt de koffie en maakt een praatje met de kandidaten.

Verder zijn uw verantwoordelijkheden als volgt:
– U bewerkt de proefstukken; denk aan het zagen, slijpen en dergelijke;
– U verwerkt de gegevens in de computer / laptop;
– U vervoert de proefstukken naar een op een vooraf afgesproken locatie/pick-up point.

Werklocatie(s):
De examens vinden plaats zowel op locatie (variërend tussen Den Helder en Amsterdam) als in het Lascentrum te Schagen. 

Werkdagen- en tijden
Uren en werktijden kunnen per week en per project variëren naar gelang het werkaanbod. Veelal lopen projecten gedurende werkdagen, in bepaalde gevallen kan het zijn dat examens op een avond of in het weekend plaatsvinden. Planning, werktijden en uren inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald.

Indien er examens zijn wordt u naar verwachting tenminste 1 keer per week ingezet. Een toezicht duurt ongeveer 3 a 4 uur. Indien er geen examens plaats vinden dan bent u veelal druk met het bewerken van proefstukken en maakt u rapporten in de computer. 

Planning
Als algemeen medewerker ontvangt u veelal een week van tevoren uw rooster maar een ad hoc uitvraag behoort ook tot de mogelijkheden. 

Kwaliteit
Onze opdrachtgever heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Indien nodig wordt u opgeleid om het werk goed uit te kunnen voren. Ook ontvangt u alle benodigde materialen (laptop, werkkist etc.) en (werk) instructies zodat u voorbereid aan de slag kan.

Functie-eisen

– Woonachtig omg. Schagen
– Flexibel
– In bezit van rijbewijs B en auto
– Communicatief vaardig
– Komt afspraken na
– VCA certificaat of bereid deze te behalen
– BHV diploma of bereid deze te behalen
– Kan goed overweg met de computer en bekend met Office (o.a. Excel)

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25715