• Dordrecht
  • € 12,52 ,- per uur
  • 8 – 24 uur

Houdt u van zelfstandig werken en werkt u graag in een levendige omgeving en lijkt het u leuk werkzaam te zijn in een klein winkelcentrum in Dordrecht? Lees dan snel verder.

Wat gaat u doen?
De werkzaamheden bestaan uit schoonmaken van het winkelcentrum en gedurende de dienst hierop toezicht te houden. U helpen bij calamiteiten, onderhoudt contacten met de winkeliers, de beveiliging en met de bewoners van bovengelegen woningen. U houdt brandmelding installaties in de gaten en indien nodig zal u deze resetten. Daarnaast maakt u melding van reparatie verzoeken en schrijft u rapportages  voor de leidinggevende en beheerders.

Uiteraard wordt u goed ingewerkt door de huidige huismeester zodat u alles goed weet te vinden en gezien heeft.


Werkdagen- en tijden
De werkdagen zijn vrijdag en zaterdag van 07:00 tot 15:00 en zondag van 11:00 tot 15:00.

Heeft u interesse in deze functie? Reageer snel. De opdrachtgever is hard op zoek. Reageer online of bel naar 020-4125151 en vraag naar Romy.

Functie-eisen

– woonachtig in Dordrecht of nabije omgeving
– assertief en communicatief vaardig
– bezit van brandmelding certificaten is een pre geen vereiste
– mogelijkheid om op korte termijn te starten
– technisch inzicht en/of twee rechterhanden is een pre
– beschikbaar op vrijdag,zaterdag en zondag

 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25731