• Utrecht
  • € 12.82 per uur
  • 20 – 24 uur

Houdt u graag alles in de gaten en lijkt het u leuk om 2 dagen per week bezig te zijn met het reilen en zeilen van een parkeergarage in Leidsche Rijn Centrum? Lees dan snel verder! 

Onze opdrachtgever is de nummer 1 parkeerexploitant in Europa. Zij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het parkeerbeheer en beheren en exploiteren ruim 1.4 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9.000 locaties in 12 Europese landen voor particuliere vastgoedeigenaren en openbare instellingen. Alle parkeergarages bieden een klantgerichte service. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een parkeerbeheerder! 

Wat gaat u doen?
Als parkeerbeheerder / locatiebeheerder bent u verantwoordelijk voor het onderhoud aan de parkeerlocatie en serviceverlening aan de klanten. De werkzaamheden staan in het teken van schoon en veilig houden van de parkeerlocatie. U levert een bijdrage aan de verhoging van de klantbeleving tot een optimaal niveau! Uw werkzaamheden bestaan onder andere uit het uitvoeren van plannen en het signaleren van problemen, het bewaken van de onderhoudscontracten en het uitvoeren van schoonmaaktaken conform opgesteld activiteitenprogramma. U neemt deel aan de werkoverleggen, doet voorstellen ter verbetering van het eigen werk of de parkeerlocatie en bedient de parkeergebonden apparatuur. Tevens bent u ook verantwoordelijk voor het adequaat handelen in geval van calamiteiten en storingen en verhelpen eenvoudige storingen. 50% van de werkzaamheden bestaat uit schoonmaaktaken als het legen van vuilnisbakken, vegen, ramen zemen, zwerfvuil opruimen en het bedienen van de veegmachine. Het schoon, heel en veilig houden van de garage is dan ook erg belangrijk. De klanten willen in een nette garage komen waar alle verlichting goed werkt en ze veilig gebruik kunnen maken van alle faciliteiten.

Binnen de functie is het van belang dat u kansen, problemen en/of belemmeringen signaleert, oppakt en actie onderneemt waar mogelijk. Het is van groot belang dat u eigen initiatief neemt!

Werkdagen en -tijden
U wordt 2 dagen per week in overleg in gepland. De planning rouleert. In praktijk zal u veelal de maandag worden ingepland van  15.00- 23.00 uur en daarnaast een tweede dag in overleg.
De tweede dag varieert tussen dinsdag en zondag.
De werktijden zijn wisselend en van 07-15 uur of van 15-23 uur. Zowel de vroege als de late shift is voor u geen probleem. 

De planning is voorlopig als volgt:
– Maandag 8 februari start: 15 uur
– Zondag 14 februari start: 15 uur
– Maandag 15 februari start: 7 uur
– Dinsdag 16 februari start 15 uur
– Maandag 22 februari start 15 uur
– Zondag 27 februari start 7 uur

Vergoedingen
De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden vergoed met € 0,19 per kilometer vanaf 5km enkele reis. Toeslagen: op zondag krijgt u 1 uur extra betaald. 

Functie-eisen

– Woont in Leidsche Rijn Centrum of nabije omgeving
– Bij voorkeur technisch onderlegd / beschikt over twee rechterhanden
– Tenminste beschikbaar voor 16 uur per week zowel vroege als late shift waaronder op maandag
– Beheerst de Nederlandse taal uitstekend
– Klantgericht en vriendelijk
– U kan goed zelfstandig werken
– Betrokken, eerlijk en betrouwbaar
– Veranderingsbereidheid en kwaliteitsgericht
– Initiatief nemen 
– Vitaal en fysiek in goede conditie 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25815