• Bussum
  • € 13.50 per uur
  • 16 – 32 uur

Bent u gepensioneerd en sociaal vaardig? Staat u stevig in de schoenen en draagt u graag een steentje bij in deze corona periode? 

Onze opdrachtgever is een orthodontiepraktijk die gevestigd is in Bussum. Zij streven naar de beste kwaliteit voor een gezond gebit voor hun patiënten. Voor het huidige team zijn wij per direct op zoek naar versterking.

Wat gaat u doen?
U bent eerste aanspreekpunt voor patiënten die een afspraak hebben gemaakt bij de praktijk. U ontvangt de patiënten op de praktijk en heet hen een warm welkom. Aan de hand van het afsprakenoverzicht controleert u of de bezoeker een afspraak heeft zodat enkel genodigden de praktijk kunnen betreden. Patiënten zonder afspraak verwijst u door om telefonisch een afspraak te maken.

RIVM Richtlijnen
In deze functie bent u onmisbaar. U zorgt ervoor dat de maatregelen rondom Corona goed worden opgevolgd. U begeleidt mensen naar de wachtruimte, biedt ze desinfectie middel aan en indien nodig spreekt u mensen aan die zich niet houden aan de genomen maatregelen. 

Werkdagen en -tijden
Wij zoeken 1 of 2 personen op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van van 08:00 – 17:00 uur.

De functie is tijdelijk en de duur is afhankelijk van de ontwikkeling van Corona.

Onkosten
De reiskosten worden vergoed conform € 0.19 cent per gereden kilometer. De opdrachtgever is echter wel op zoek naar een kandidaat uit de omgeving van Bussum. 

Functie-eisen

– Woonachtig binnen een straal van 10 km van Bussum
– Minimaal 2 dagen per week beschikbaar
– Staat stevig in uw schoenen en durft mensen aan te spreken op hun gedrag 
– Klantvriendelijk en goede omgangsnormen
– Zelfstandig, hulpvaardig en communicatief sterk
– Spreekt de Nederlandse taal uitstekend
– Fysiek in goede conditie en u vindt het geen probleem om gedurende de dienst op uw benen te staan 

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd  in deze functie? solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25823