• TH Rotterdam
  • € 17.89 per uur
  • 32 – 32 uur

Kunt u goed omgaan met drukte en hectiek en weet u altijd alles in goede banen te begeleiden? Wegens zwangerschapsverlof zijn wij voor de periode april t/m augustus op zoek naar een vlotte all round administratief medewerker.

Onze opdrachtgever biedt een netwerk van ondernemende mensen die elkaar willen helpen aan zakelijk succes. De belangrijkste kenmerken voor onze opdrachtgever zijn de ongedwongenheid, de gezelligheid maar wel met de focus op zaken doen. Eens in de twee weken ontbijten (of lunchen) de ondernemers met elkaar. Soms spelen de ondernemers na afloop nog een rondje golf (maar dat is geen verplichting). Wanneer een ondernemer niet kan golfen dan bieden zij een mogelijkheid om het te leren. Het is een snel groeiend netwerk waarbinnen de leden mee groeien naar succes. Onze opdrachtgever heeft clubs door heel Nederland en als lid kunnen de ondernemers vrijwel overal aanschuiven.

Wat gaat u doen?
Het betreft een veelzijdige functie en uw verantwoordelijkheden bestaan uit:

Eerstelijns telefoon aanname: Doorverbinden intern naar directie of financiële administratie. Daarnaast het beantwoorden van vragen van bellende leden/gasten/voorzitters, of doorverbinden naar desbetreffende regiodirecteur/bericht aannemen en mailen intern;
Kantooronderhoud: Voorraad beheer, denk hierbij aan pennen voor de clubs, prospectus mappen etc; 
Postverwerking: Binnengekomen post openen, en inscannen voor de financiële administratie;
Beheer mailboxen Leden/Info/Events
Administratieve ondersteuning c.q. commerciële binnendienst werkzaamheden: Dit voor het team bestaande uit 6 personen (regiodirecteuren en directie en 1 voor de financiële zaken). Denk hierbij o.a. aan : Invoeren nieuwe leden en proefleden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een eigen CRM systeem (redelijk eenvoudig) en Teamleader. Toekennen Speakap, onze eigen “Facebook/LinkedIn” app. Invoeren in infusionsoft welke wij gebruiken voor onze marketing doeleinden en nieuwsbrieven. Aanmaken van offertes in Teamleader en deze toekennen aan verantwoordelijke regiodirecteur. Tevens verzenden naar het potentieel lid;
Doorgeven verlengende leden aan de financiële administratie voor facturatie (hiervoor gebruiken wij Teamleader)
Verwerken van opzeggingen en stoppende leden in onze diverse systemen.
Ondersteunen van de voorzitters in het land: Denk hierbij aan het toesturen van voorraad prospectus mappen, pennen etc.
Administratieve ondersteuning van voorzitters: Denk hierbij aan het aanpassen van deelnemerslijsten of evenementen. Informeren over stoppende proefleden;
Website beheer: Aanmaken van Special Events zoals de UIT’s, Congres en het bijhouden van de Academy pagina.

Duur:
Het betreft een tijdelijke functie wegens zwangerschaps verlof van april 2021 t/m augustus 2021. Echter het inwerken zal starten vanaf half maart. Dit kan zowel op kantoor als digitaal.

Werkdagen- en tijden:
De functie is voor 32-36 uur per week in overleg. Werkdagen zijn in overleg bespreekbaar.

 

Functie-eisen

– Spreekt de Nederlandse taal uitstekend
– Communicatief sterk
– Woonachtig in Rotterdam of omgeving
– Affiniteit heeft met gebruik van diverse systemen
– Commercieel ingesteld
– Resultaat- en servicegericht
– Administratief onderlegd

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25834