• Nederland
  • n.o.t.k.
  • 8 – 32 uur

Heeft u ervaring in de zorg, in de brede zin van het woord, bent u nog BIG geregistreerd en wilt u zich nuttig maken in de strijd tegen Corona? Lees dan snel verder.

Vanuit Doorwerkgever hebben wij vele relaties die op zoek zijn naar beschikbare mensen met een achtergrond in de zorg. Wij zetten ons hier dan ook graag voor in en zijn daarom op zoek naar gepensioneerden die beschikbaar zijn en hun kennis in graag benutten.

Wij komen dan ook graag in contact met gepensioneerde verpleegkundigen, zorgmedewerkers en anderen specialisten die in deze tijd hard nodig zijn.

Bent u beschikbaar en wilt u meer weten? Reageer en wij nemen contact met u op.

Functie-eisen

– werkervaring in de zorg / welzijn
– U bent BIG geregistreerd 
– per direct of op korte termijn beschikbaar

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25838