• Uithoorn
  • € 21,58 per uur
  • 24 – 26 uur

Voor een eigentijdse basisschool in de regio Uithoorn zijn wij per direct opzoek naar gepensioneerde, enthousiaste en ervaren leerkrachten. Het gaat om een opdracht voor minimaal 2 a 3 dagen per week die duurt tot het eind van het schooljaar.

Over onze opdrachtgever
Het betreft een interconfessionele school met ongeveer 175 leerlingen. De school gelooft in gelijke ontwikkelingskansen voor elke leerling, vandaar ook het motto: ‘Elk kind is een winnaar’. De school hecht veel waarde aan creatieve leervormen, goede taal- en rekenresultaten en werkt volgens het EDI-model. Het streven is te werken met homogene groepen, zelfs bij de kleuters. Dit betekend dat de opdrachtgever in principe niet met combinatiegroepen werkt en de groepen 1 en 2 dus ook aparte groepen zijn.

Werkdagen- en werktijden
U bent flexibel beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07:45 uur tot 16:15 uur.

De school biedt u
– Een enthousiast, divers en gezellig team
– Een gemotiveerde schoolpopulatie
– De kans om het verschil te maken
– Een eigen coach die u het gehele proces begeleid.

Functie-eisen

– Ervaring met lesgeven binnen het basisonderwiijs
– U beschikt over een afgeronde pabo-opleiding 
– Ervaring met het EDI-model is een pre
– U denkt buiten de gebaande paden en weet op creatieve wijze leerlingen te betrekken en te motiveren
– U levert graag een bijdrage aan het onderwijs op een school die een grote culturele diversiteit heeft  

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25845