• Den Haag
  • € 12.52 per uur
  • 16 – 32 uur

Houdt u van zelfstandig werken en lost u graag problemen op? Bent u daarnaast beschikbaar van 14 juni tot 3 juli? Wij zijn op zoek naar een gepensioneerde huismeester ter vakantievervanging en daarnaast op oproep in overleg. Wilt u meer weten? Lees dan verder.  

Wat gaat u doen?
U helpen bij calamiteiten, en onderhoudt contacten met de huurders en de beheerder. U lost problemen op en houdt brandmelding installaties in de gaten en indien nodig zal u deze resetten.  UDaarnaast maakt u melding van reparatie verzoeken en schrijft u rapportages  voor de leidinggevende en beheerder. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de toegangscontrole, gebouwinspectie voor leegstaande ruimten en helpt u monteurs op weg.

Uiteraard wordt u goed ingewerkt door de huidige huismeester zodat u alles goed weet te vinden en gezien heeft.


Werkdagen- en tijden
De functie betreft vakantiewerk en daarnaast in overleg op oproep bij ziekte en calamiteiten.
Van 14 juni tot en met donderdag 2 juli (12 dagen) wordt u in ieder geval ingezet. Uiteraard zal u in overleg eerder beginnen om goed te worden ingewerkt.

U werkt tijdens kantoortijden.

Heeft u interesse in deze functie? Reageer online en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Functie-eisen

– woonachtig in (omgeving) Den Haag
– assertief en communicatief vaardig
– bezit van brandmelding certificaten is een pre geen vereiste
– beschikbaar van 14 juni tot en met 2 juli
– technisch inzicht en/of twee rechterhanden is een pre
– Engels kunnen spreken is een pré
– Het is voor u geen probleem een VOG te overleggen, na een positief gesprek is dit onderdeel van het selectieproces

 

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25846