• Gouda
  • € 21,58 per uur
  • 24 – 32 uur

Voor een Protestants-Christelijk basisschool in de regio Gouda zijn wij op korte termijn opzoek naar een gepensioneerd, enthousiaste en ervaren leerkracht voor de bovenbouw. Het gaat om een langdurige vervanging voor minimaal 3 dagen per week. De opdracht vangt aan vanaf 1 maart en duurt tot het eind van het schooljaar.

Over onze opdrachtgever
Het betreft een Protestants-Christelijk basisschool in de regio Gouda. Ieder kind is uniek op deze school. Dat kinderen verschillend zijn, is een belangrijk uitgangspunt van het onderwijs. Het scheppen van een fijne, veilige leeromgeving is een belangrijke voorwaarde voor kwalitatief goed onderwijs. Elk kind moet zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Onze opdrachtgever kiest ervoor om het kind centraal te stellen tijdens de lessen en niet de leerstof. De leerkrachten zorgen voor een uitdagende leeromgeving, zodat kinderen gemotiveerd worden om mee te doen. Daardoor zijn ze persoonlijk betrokken en zullen ze zelf initiatieven nemen. Dit heeft een positieve uitwerking op het zelfvertrouwen en het plezier van de kinderen.

Werkdagen- en werktijden
U bent in overleg beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 16:30 uur.

De school biedt u
– Een enthousiast, divers en gezellig team
– Een uitdagende werkomgeving
– Goede begeleiding
– Een werkplek met veel flexibiliteit

Functie-eisen

– U beschikt over een afgeronde pabo-opleiding
– Ervaring als leerkracht met bovenbouw leerlingen (is een pré)
– Ervaring met Digibord
– Affiniteit met Christelijk Onderwijs
– Woonachtig regio Gouda

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus, die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25847