• Kudelstaart
  • € 21,58 per uur
  • 16 – 32 uur

Voor een knusse school in de regio Aalsmeer zijn wij op korte termijn op zoek naar een gepensioneerde, enthousiaste en ervaren leerkracht voor groep 6. Het gaat om vervanging voor minimaal 3 dagen per week. De huidige leerkracht gaat vanaf 21 maart met zwangerschapsverlof en zal duren tot de zomervakantie. 

Over onze opdrachtgever
De school is recentelijk gestart met een overgang naar het Daltononderwijs waarbij de nadruk ligt op de keuzevrijheid voor het kind, verantwoordelijkheid, de samenwerking met andere leerlingen en de ontwikkeling van de zelfstandigheid.

Werkdagen- en werktijden
U bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar waaronder de dinsdag. Indien u liever meer wilt werken bent u van harte welkom.

De school biedt u
– Ondersteuning van een hecht team
– Een uitdagende werkomgeving
– Goede begeleiding
– De kans om jezelf te ontwikkelen
– Een werkplek met veel flexibiliteit

Functie-eisen

– U beschikt over een afgeronde pabo-opleiding (of soortgelijk)
– Recente ervaring in het basisonderwijs (niet langer dan 5 jaar geleden)
– Ervaring met moderne lesmethoden
– Affiniteit met Daltononderwijs
– Minimaal 16 uur per week beschikbaar (waaronder de dinsdag)
– Woonachtig regio Aalsmeer

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25848