• Gouda
  • € 13,07 per uur
  • 5 – 10 uur

Vindt u autorijden leuk, houdt u van contact met mensen en bent u op zoek naar een leuke bijverdienste als chauffeur? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever, een grote schakel binnen de post-  en pakketbezorging zoeken wij per direct een gepensioneerde en vlotte chauffeur in Gouda.

Wat gaat u doen?
Als chauffeur zakelijke post en externe pakketten gaat u met een bestelbus van de opdrachtgever op pad. U krijgt bij aanvang een scanner mee waar de routelijst in staat. De route bestaat uit haal- en brengritten. Hierbij moet u denken aan het ophalen en wegbrengen van post naar retailers en het legen van de oranje brievenbussen. Daarnaast kan het zijn dat u tijdens de ritten pakketten ophaalt en aflevert bij consumenten. Is dit het geval, dan staat dit in uw routelijst.

Werkdagen:
De verwachting is dat u zo’n 10 uur per week wordt ingezet echter kan het zijn wanneer het rustiger is dat dit terug loopt naar 5 uur per week. U werkt in de middag tussen 13.00-18.00 uur.
U kan worden ingezet op dinsdag,woensdag,donderdag en/of vrijdag.

Vergoedingen
De reiskosten worden vergoed conform CAO reiskostenvergoeding van de opdrachtgever. Na 18 uur ontvangt u 20% toeslag.

Functie-eisen

– Woont in Gouda of omgeving
– Rijbewijs BE
– Fysiek in staat om een rolcontainer te verplaatsen
– Een positieve instelling, proactief, enthousiast en communicatief vaardig 
– Verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig 
– Kan goed onder tijdsdruk werken 
– Bereid om met een digitale routelijst te werken
– Beheersing van de Nederlandse taal
– Op korte termijn beschikbaar voor 10 uur per week

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25849