• Delft
  • € 13,01 per uur
  • 6 – 18 uur

Vanaf medio april zijn wij op zoek naar representatieve gastheren/gastvrouwen op tijdelijke basis voor circa 6 maanden. Heeft u goede contactuele eigenschappen en heeft u affiniteit met kunst en cultuur? Bekijk dan deze vacature!

Onze opdrachtgever
Het betreft een Nederlands museum gevestigd in een 16e-eeuws woonhuis dat in de loop van de tijd is verbouwd. Van 1864 tot 1894 werd het huis bewoond door een kunstschilder en sinds 1927 dient het als een museum voor diens collectie. Voor de openstelling zijn zij geheel afhankelijk van vrijwilligers. Zodra zij weer open mogen van de overheid zijn zij tijdelijk op zoek naar gepensioneerde kandidaten om het werk te kunnen voort zetten.

Wat gaat u doen?
U ontvangt bezoekers en maakt hen wegwijs in het museum. U beantwoordt vragen en maakt een praatje. Ook kan het voorkomen dat u ondersteund in het winkeltje. In deze functie werkt u altijd samen met 2 collega’s. 

Corona maatregelen
In Coronatijd mogen slechts 10 mensen tegelijkertijd het museum bezoeken. Het museum is aangepast aan de 1,5 meter eisen en volgt de aanwijzingen van de overheid en de museumvereniging. 

Werkdagen- en tijden
Het museum is 6 dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zondag. U wordt tussen de 6 en 18 uur per week in overleg ingepland en de werktijden zijn van 11.00-17.00 uur.

Heeft u interesse? Reageer dan online en wij nemen contact met u op! Zorgt u ervoor dat uw profiel up to date is en voorzien is van een foto?

Functie-eisen

– Woonachtig in Delft of omgeving
– Affiniteit met kunst en cultuur
– Minimaal 6 uur per week beschikbaar, de voorkeur gaat uit naar kandidaten die meer uren willen werken
– Enthousiast en representatief
– Beheerst over goede contactuele eigenschappen
– Goede beheersing van de Nederlandse taal en redelijke beheersing van de Engelse taal, andere talen zijn een pré
– Kan lange tijd op de benen staan, fysiek 
– Financieel inzicht en de bereidheid om met een kassasysteem te werken

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25850