• Haren
  • € 57,70 per uur
  • 8 – 8 uur

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een gepensioneerde, flexibel en deskundig technisch systeembeheerder. 

Over onze opdrachtgever 
De opdrachtgever is een persoonlijk, ambitieus en snel groeiende organisatie, welke beoogt een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de informatiemaatschappij. Dit realiseren zij hoofdzakelijk door het bieden van unieke continuiteitsoplossingen. Gebruikers wensen zekerheid over de continuïteit (beschikbaarheid) van hun software. Beschikbaarheid van software is een belangrijke voorwaarde voor compliance. Hiervoor ontwikkelen zij nieuwe product-marktcombinaties. De opdrachtgever kenmerkt zich als een organisatie die snel en adequaat kan inspringen op nieuwe ontwikkelingen, met een strategische blik. De organisatie is volop in ontwikkeling en staat altijd open voor ambitieuze professionals die willen meeleren.

Wat gaat u doen?
U krijgt te maken met een gebruiksomgeving waarin VPN een belangrijke rol speelt. Ervaring met netwerk configuratie, VPN, VOIP e.d. wordt op prijs gesteld. Beveiliging van de omgeving heeft bij alles top prioriteit. De omgeving bestaat uit verschillende kantoortoepassingen die op de werkplek, in de Cloud van een service provider of in een private Cloud oplossing van de de opdrachtgever functioneren. Het is de bedoelding dat u zich hierin inwerkt en in korte tijd zelfstandig netwerkbeheer-taken en werkplekbeheer-taken, waaronder ook netwerk trouble shooting e.d. kan uitvoeren. Het gaat hier om zowel (kantoor) hardware als software.

Werkdagen- en werktijden
U bent één dag per week bij voorkeur op maandag of donderdag beschikbaar van 08:45 uur – 17:15 uur.
De uren die u maakt zijn in overleg. U wordt minimaal 1 keer per maand ingezet en naar alle waarschijnlijkheid 1 dag per week. De uren rouleren per week en hangt van van de hoeveelheid werkzaamheden.

De opdrachtgever biedt u
– Uitstekende begeleiding en (in-house) opleidingen
– Toegang tot een uitgebreid netwerk van partners en klanten
– Een innovatief bedrijf met een informele werksfeer en fijne collega’s
– Veel ruimte voor eigen initiatief
– Werken in een uitdagende markt
– De kans om bij te dragen aan innovatie op het snijvlak van IT, recht en        informatiebeveiliging

Functie-eisen

– 2-5 jaar relevante werkervaring in een hedendaagse technische omgeving
– U beschikt minimaaal over een relevante MBO-4 of HBO diploma
– Kennis van Windows, Windows Server en MS Office is een vereiste
– Kennis van Redhat Enterprise Linux is een pre
– Praktische kennis van en ervaring met informatiebeveiliging is een pre
– Met pensioen of met pre pensioen

U kunt certificaten overleggen waaruit uw geschiktheid op deze terreinen blijkt.

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25852