• Nederland
  • € 23.07 per uur
  • 16 – 24 uur

Bij onze opdrachtgever regelt men goedkoop en snel een medische rijbewijs keuring. Naast de vaste locaties hebben zij ca 180 locaties door heel Nederland en ook 3 mobiele kantoorwagens ten behoeve van de uitvoeringen van de medische- en rijbewijskeuringen.

Ondanks de Corona-crisis doet onze opdrachtgever meer dan 4500 rijbewijskeuringen per maand. Als arts voert u de keuringen met extra zorgvuldigheid uit, waarbij de corona veiligheidsmaatregelen, volgens de RIVM-richtlijnen, in acht worden genomen. 

Wat gaat u doen?
Het uitvoeren van medische (rijbewijs) keuringen. De keuring bestaat uit:
– Bespreking vragenformulier
-Lichamelijk onderzoek ( functioneren van armen, benen en wervelkolom)
– Beoordeling psychische toestand (OPS Score: Oriëntatie en geheugen, Praktische vaardigheden, Sociaal en persoonlijk functioneren)
– Bloeddrukmeting
– Ogentest
– Urine onderzoek (op suikerziekte) Tip: Laat uw ogen voor de keuring door een opticien (gratis) controleren om een eventuele herkeuring te voorkomen.

Daarnaast verwerkt u  correspondenties van het CBR over de ‘eigen keuringen’.

Werkdagen- en werktijden
De  werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en soms ook op zaterdag.
De werktijden zijn van 09.00-17.00 uur of van 17.00-22.00 uur. In overleg en met wederzijds goedvinden kan hiervan worden afgeweken. U wordt in overleg en naar eigen beschikbaarheid ingepland.

Onkosten
De reiskosten worden vergoed a € 0.19 ct per km.

Functie-eisen

– Artsen diploma of HBO verpleegkundige en BIG-registratie
– Rijbewijs B en in bezit van eigen auto ( heeft u geen eigen auto dan is een bedrijfsauto bespreekbaar)
– In het bezit zijn van een mobiele telefoon, laptop en internetaansluiting en printfaciliteiten thuis
– Minimaal 16 uur per week beschikbaar

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25853