• Apeldoorn
  • € 12.75 per uur
  • 7 – 14 uur

Bent u op korte termijn beschikbaar voor een leuke klus van 13 weken?  Wij zijn op zoek naar chauffeurs die beschikbaar zijn in de weekenden!

Wat gaat u doen?
U gaat aan de slag als chauffeur in de Gemeente Apeldoorn. U start op locatie nabij Apeldoorn waar de wagen gereed staat. U rijdt gedurende deze klus zelfstandig in een zogenaamde ‘Abri LED’. Dit is een wagen met een digitaal scherm erop. Het doel is dat u op (te) drukke locaties parkeert om bezoekers van deze locaties ( parken bijvoorbeeld) om te leiden. Dit i.v.m. de corona maatregelen. U krijgt vooraf duidelijk te horen waar u dient te parkeren. Zodra u arriveert zal er een tekst zichtbaar zijn op het LED scherm als communicatiemiddel. Afhankelijk van de oproepen verplaatst u gedurende uw werkdag een aantal keer van locatie.

Werkdagen- en werktijden
Het betreft 13 weekenden en start naar alle waarschijnlijkheid op 8 mei.  Wij zoeken hiervoor meerdere chauffeurs zodat u ook eens een weekend vrij bent. U werkt op een dag circa 7 uur en de werktijd is naar verwachting van 10.00-17.00 uur.

 

Functie-eisen

– Beschikbaar in de weekenden vanaf medio 8 mei voor tenminste 13 weken
– Rijbewijs B en in bezit van eigen vervoer 
– Nette rijvaardigheden
– Technisch inzicht is een pré, ivm koppelen van de juiste teksten voor het LED scherm
– Enthousiast
– Woonachtig regio Apeldoorn

Bijzonderheden

Bent u geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerker is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25862