• Assen
  • € 13,29 per uur
  • 24 – 36 uur

Vindt u het een uitdaging om zelfstandig onderweg te zijn, vindt u het tillen van houten kratten geen probleem en bent u punctueel en betrouwbaar dan zijn wij opzoek naar u!

Onze opdrachtgever is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met ca. 450 medewerkers verspreid over 29 vestigingen en meer dan 300 spreekuurlocaties door heel Nederland. Overal hebben zij hetzelfde doel: klanten hun leven laten leiden zoals zij dat willen. De mogelijkheid bieden om mee te doen in de maatschappij en maximaal actief te zijn, op ieders eigen niveau. 

Al sinds 1981 werkt onze klant met kwalitatief hoogstaande orthopedische maatwerkproducten (protheses, ortheses, orthopedische schoene), en dienstverlening (zoals compressiezorg) in vooraanstaande revalidatiecentra en ziekenhuizen. Zij beschikken over een productie-unit orthopedische schoenen en voetbedden in de provincie Drenthe.

Wat gaat u doen?
– Het bezorgen en ophalen van pakketten en documenten
– Het tillen van kratten (tot 15 kilo) en documenten in de bus
– Het opstapelen van kratten in de bus
– Goederen op juistheid en volledigheid controleren
– Het rijden op de bus via een vaste route
– Het openen en afsluiten van de verschillende locaties

Werkdagen en tijden:
De Werkdagen en tijden zijn flexibel en in overleg. 

Heeft u interesse in deze (bij)baan? Wacht niet te lang en reageer online of bel ons op telefoonnummer 020-4125151. Maak de keuze Angela.

Functie-eisen

– Minimaal MBO werk en denkniveau
– Minimaal in bezit rijbewijs B
– Ervaring als koerier is een pré
– U bent fysiek fit
– U bent betrouwbaar, levert de kratten en documenten op de juiste locatie af en gaat hier vertrouwelijk mee om en draagt eveneens zorg voor het op juiste wijze openen en afsluiten van de verschillende locaties
– U bent zelfstandig, werkt op basis van afgesproke kaders en richtlijnen en instructies op voorhand
– U bent flexibel inzetbaar ivm. werkdagen en werktijden
– U bent accuraat, toetst eigen werk aan geldende procedures, regels en afspraken 

Bijzonderheden

Bent u geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat u een duidelijke motivatie mee stuurt en dat uw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar uw sollicitatie binnen 3 werkdagen te behandelen.

Doorwerkgever is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht u nog niet met (vroeg) pensioen zijn komt u helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij u graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

25864