Werken bij Doorwerkgever als intermediair

Help jij onze gepensioneerden aan een flexibele bijbaan na pensioen?

 

Geen enkele wereldwijde beweging is ontstaan vanuit één persoon. Je hebt een heel team nodig om iets groots op te zetten. We werken bij Doorwerkgever met een klein maar gezellig team, werken heel hard, lachen veel en eten de beste tosti’s van Amsterdam!

 

Help jij ons mee gepensioneerden aan dé flexibele bijbaan na pensioen te helpen? Want waarom zouden zij stoppen met werken terwijl ze dat nog helemaal niet willen en nog fit en vitaal zijn? Of hun sociale werkende leven achterlaten wanneer ze de beruchte pensioenleeftijd hebben bereikt? En een extra zakcentje naast pensioen is ook niet verkeerd, toch?

 

Precies, dat vinden wij dus ook onzin! Wij vinden dat iedereen die wil en kan werken, moet kunnen werken. Ook na pensioen! Daarom maken wij doorwerken na pensioen mogelijk! Hoe? Met onze unieke Doorwerkregeling en door het matchen van de juiste kandidaten aan opdrachtgevers op basis van vaardigheden, interesses en ervaring. Het matchen van de juiste kandidaten op de juiste job valt of staat met een schoon bestand en de juiste informatie over een kandidaat.

“Vind je het heerlijk om gestructureerd aan het werk te gaan,  ben je een echte aanpakker en een mensen-mens?”

Waarom hebben wij jou nodig?

 

Wij zoeken per direct een nieuwe topper voor deze functie. Jij bent de belangrijke factor tussen kandidaat en opdrachtgever en weet precies de juiste kandidaat op de juiste opdracht te plaatsen. Jij sleept leuke opdrachten binnen en weet welke kandidaten we al in ons bestand hebben die geschikt zijn voor die leuke bijbaan. Hebben we niet de juiste kandidaat of opdrachtgever, dan bedenk jij een leuke actie zodat we deze wel vinden. Heb je de match gemaakt, dan zorg je ervoor dat je de juiste gegevens hebt van de kandidaat en opdrachtgever, zodat je collega van de backoffice het administratieve deel in orde kan maken.

 

Benieuwd waarvoor je het allemaal doet? Lees het verhaal van Wil Janssen (73).

“Zie jij het als een uitdaging om de perfecte kandidaat te vinden voor je opdrachtgever?”

Benieuwd waarvoor je het allemaal doet? Lees het verhaal van Wil Janssen (73)

Hoe ziet je dag eruit?

 

Je start de dag rustig op met een kopje koffie of thee samen met je collega’s. Je bespreekt wat de resultaten zijn van de vorige dag en waar je je vandaag mee bezig gaat houden. Je checkt eerst of je al reacties hebt ontvangen van de kandidaten die je gisteren een mail hebt gestuurd met een van je vacatures en neemt contact op. Daarna kijk je gelijk wie zich heeft ingeschreven en of zij geschikt zijn voor jouw opdrachten (of geeft aan je collega door dat je een kandidaat hebt die perfect past op de opdracht van je collega). Wauw, hier zit een pareltje tussen die je zo kan voorstellen aan je klant!

 

Heb je nog niet genoeg reacties ontvangen voor je vacatures, dan ga je de mensen nabellen en enthousiasmeren over de functie en kijk je of je je selectie kan uitbreiden. Tussendoor word je gebeld door een kandidaat of een klant met een vraag. Uiteraard weet jij diegene zo goed mogelijk te helpen zodat zij weer tevreden de telefoon ophangen. Dan krijg je een mailtje van de klant: de kandidaat die je hebt voorgesteld mag op gesprek! Je plant dit direct in.

 

Inmiddels is het 12.00 uur en is het lunchtijd. Soms dek jij de tafel, maar soms is deze al voor je gedekt en kan je zo aanschuiven. Even er tussenuit om na een gezonde lunch en veel lachen weer met energie aan de slag te gaan.

 

Na de lunch bel je de klant hoe het gesprek van gister met een van de kandidaten is verlopen. Hij is enthousiast en de kandidaat mag aan de slag, YES! Daarna ga je kijken of je nieuwe opdrachten kan binnen slepen. Je krijgt je eigen regio in Nederland waar jij op zoek gaat naar de leukste bijbanen voor onze gepensioneerden. Haal je een leuke vacature binnen, dan stem je de opdracht zelf af met de klant en schrijf je de vacature. Je gaat direct kijken of je al geschikte kandidaten kan vinden in onze database of weet inmiddels al precies welke kandidaat perfect is voor deze opdracht.

 

Je kijkt op je klok; ‘O, het is al bijna half 6!’ Voordat je de dag afsluit neem je nog even contact op met die kandidaat die gister zijn eerste werkdag had om te vragen hoe het is gegaan.

Wie wij zoeken

 

 • Ervaring als intermediair of een soortgelijke functie is een pre, maar niet noodzakelijk
 • Je bent communicatief vaardig en zorgvuldig
 • Weet de perfecte match tussen een kandidaat en klant te maken
 • Commercieel en houdt van zelfstandig werken
 • Toont eigen initiatief en kan prioriteiten stellen
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent oplossings- en klantgericht
 • Flexibele instelling en komt je afspraken na
 • Assertief en hebt inlevingsvermogen
 • Vindt onderhouden van relaties erg belangrijk

 

Heb je geen ervaring, maar ben je enthousiast, leergierig en heb je een gezonde dosis energie om iedere dag weer het verschil te maken? Helemaal top! We bieden je een intern opleidingstraject aan en stomen je klaar om de beste intermediair te worden!

Wij zorgen goed voor jou!

 

 • Een ontzettende leuke werkplek in een gezellig team
 • Een salaris dat bij jou past en op basis van ervaring
 • Leuke bonusregeling
 • Heb je geen ervaring, dan krijg je een interne opleiding om de kneepjes van het vak te leren
 • We vinden het belangrijk dat je blijft leren en uitgedaagd wordt en daarom krijg je een eigen opleidingsbudget
 • Elke dag staat er een heerlijke en gezonde lunch voor je klaar, dus je broodtrommeltje kan je thuislaten
 • Ieder jaar hebben we een teamuitje met leuke teamactiviteiten, hapjes, drankjes en gezelligheid. Altijd weer een verrassing waar we naartoe gaan
 • 1x per maand (soms ook vaker) een donderdagmiddagborrel
 • Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding
 • We hebben een goede pensioenregeling en hebt zelf de keuze of je dat wil laten beleggen en op welke manier of het vast wil zetten. Geen verstand van? We informeren je hier graag over!

Enthousiast geworden? Reageer direct!

 

Wil jij samen met ons de arbeidsmarkt laten zien dat gepensioneerden nog niet zijn afschreven en dat zij eigenlijk niet zonder hen kunnen? Stuur dan je cv met motivatie (welke vorm mag jij zelf kiezen) naar Romy van Schaik: romy@doorwerkgever.nl. Heb je vragen? Je kan mij altijd even bellen op 020-4125151

Blog alles over doorwerken

Doorwerkverhalen van doorwerkers, lessons learned, onderzoeken, feiten en cijfers