123123

Werken bij Doorwerkgever als intermediair:

Wil jij werken bij Doorwerkgever en help jij onze gepensioneerden aan de flexibele bijbaan naast pensioen?

Geen enkele wereldwijde beweging is ontstaan vanuit één persoon. Je hebt een heel team nodig om iets groots op te zetten. We werken bij Doorwerkgever met een klein maar gezellig team, werken heel hard, lachen veel en eten de beste tosti’s van Amsterdam! Voor onze platformen (Doorwerkgever, Pittig en ChauffeurXpert) zijn we op zoek naar een medewerker klantcontact!

Help jij ons mee gepensioneerden aan dé flexibele bijbaan naast pensioen te helpen? Want waarom zouden zij stoppen met werken terwijl ze nog vitaal zijn? Of hun sociale werkende leven achterlaten wanneer ze de beruchte pensioenleeftijd hebben bereikt? En een extra zakcentje naast pensioen is ook niet verkeerd, toch?

Precies, dat vinden wij dus ook onzin! Daarom zorgen wij ervoor dat zij gewoon kunnen blijven doorwerken. Hoe? Doorwerkgever en haar labels Pittig en ChauffeurXpert zijn online platformen voor gepensioneerden die willen doorwerken. Op deze platformen worden kandidaten en opdrachtgevers aan elkaar gematcht op basis van functieprofielen. Het matchen van de juiste kandidaten op de juiste job valt of staat met een schoon bestand en de juiste informatie over een kandidaat.

“Vind je het heerlijk om gestructureerd aan het werk te gaan,  ben je een echte aanpakker en een mensen-mens?”

“Zie jij het als een uitdaging om de perfecte kandidaat te vinden voor je opdrachtgever? Reageer direct en je kunt meteen aan de slag!”

Waarom hebben wij jou nodig?

Wij zoeken per direct een nieuwe topper voor deze functie. Jij bent de belangrijke factor tussen kandidaat en opdrachtgever en weet precies de juiste kandidaat op de juiste opdracht te plaatsen. Jij sleept leuke opdrachten binnen en weet welke kandidaten we al in ons bestand hebben die geschikt zijn voor die leuke bijbaan. Hebben we niet de juiste kandidaat of opdrachtgever, dan bedenk jij een leuke actie zodat we deze wel vinden. Het maken van de juiste match is natuurlijk het leukste werk. Maar je bent ook bezig met het afhandelen van de administratie van de opdrachten, waar je uiteindelijk ook iedereen weer blij mee maakt.

 

Benieuwd waarvoor je het allemaal doet? Lees het verhaal van Wil Janssen (73).

Jouw werkzaamheden zijn:

Werven van de juiste kandidaten voor de vacatures

Invullen en beheren van de pools

Eigen sales- en recruitmentacties opzetten en uitvoeren

Het adequaat behandelen en verwerken van zowel vragen als aanmeldingen

Compleet maken, volgen en controleren van de aangemaakte profielen

Beheren van de relatie met jouw actieve klanten en doorwerkers

Administratieve afhandeling van de opdrachten

Wie zoeken wij:

Afgeronde commerciële hbo-opleiding (bijv. HRM, Marketing/Communicatie/Sales)

Communicatief vaardig en zorgvuldig

Weet de perfecte match tussen een kandidaat en klant te maken

Commercieel en houdt van zelfstandig werken

Toont eigen initiatief en kan prioriteiten stellen

Groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent oplossings- en klantgericht

Flexibele instelling en komt je afspraken na

Assertief en hebt inlevingsvermogen

Vindt onderhouden van relaties erg belangrijk

Wil jij samen met ons deze platformen runnen en spreekt de doelgroep jou aan? Stuur dan je cv met sollicitatiebrief naar a.vrancken@flexprovider.com t.a.v. Annelous Vrancken. Mocht je vragen hebben, dan kan je mij altijd even bellen of WhatsAppen op 06-33988761.

Blog alles over doorwerken

Onderzoeken, doorwerkers aan het woord, kortom alles over doorwerken