Annet (71): “Ik heb mijn droombaan als klantenservicemedewerker gevonden”

door | dec 4, 2018 | Doorwerkverhalen | 0 Reacties

Wie had dat gedacht? Dat ik als “oudere jongere” – de pensioengerechtigde leeftijd al lang gepasseerd – via Doorwerkgever een droombaan zou krijgen als klantenservicemedewerker!

De manier waarop ik mij bij Doorwerkgever heb aangemeld is heel eenvoudig. Ik zocht op internet naar ‘iets’ om te doen te hebben. Mijn oog viel op de site van Doorwerkgever en de mogelijkheden die daar geboden werden. Onder het kopje ‘contact’ heb ik mijn gegevens ingevuld. Al snel daarna werd er contact met mij opgenomen en samen is er gekeken welke functie het beste bij mij zou passen.

“Wilt u nog deel uitmaken van de maatschappij? Ga doorwerken na pensioen.”

Intussen werd mij gevraagd of ik een videofilmpje wilde maken waarin ik mijzelf presenteerde. Daarna ging het heel snel! Er werd een datum geprikt voor een bijeenkomst bij een potentiële opdrachtgever voor de functie van klantenservicemedewerker. Hierbij werd met name gekeken of er een match was tussen de opdrachtgever en toekomstige werknemer.

Na een training van twee dagen werk ik nu met groot plezier bij een van de opdrachtgevers van Doorwerkgever!

Ik kan iedereen aanraden die gepensioneerd is, of met pensioen gaat, niet langer achter de bekende geraniums te gaan zitten. Als het u leuk lijkt om nog deel uit te maken van de maatschappij neem dan zo snel mogelijk contact op met Doorwerkgever.

– Annet, 71 jaar 

Annet

Wilt u net als Annet ook aan het werk als klantenservicemedewerker?

Bekijk direct de openstaande vacatures: